19-11-2010 |

Okuma-Yazma Öğretimi, Matematik Öğretimi Ve Cinsel Eğitim (Adana)


Özel Eğitim Akademisi

05-02-2011

Adana

Ücretli

5 Şubat Cumartesi günü 09.00–18.00 saatleri arasında Adana’da aşağıdaki 3 konuda seminer verilecek ve her katılımcıya 3’er adet katılım belgesi verilecektir. Herkes koşulsuz katılabilir.

3 seminerin toplam ücreti sadece 60 TL

Her katılımcıya 50 karttan oluşan Dikkat geliştirici set (10 TL), Engelli çocuk kitabı (8 TL), Çocuk Eğitimi ile ilgili Morpa Yayınlarına ait 2 kitap (25 TL)  ve İsim sözlüğü kitabı (10 TL) olmak üzere 4 kitap 1 dikkat seti her katılımcıya hediye edilecektir.

1. Seminer: Özel Eğitimde Matematik Öğretimi

2. Seminer: Özel Eğitimde Okuma – yazma Öğretimi

3. Seminer: Otizmli Bireylerin Cinsel Eğitimi

Kayıt için adınızı soyadınızı ve ADANA yazıp akademi89@hotmail.com adresine mail göndermeniz yeterlidir. Size geri dönülecektir.

ALTERNATİF İLETİŞİM SİSTEMİ SEMİNERİ:

6 Şubat Pazar günü 10.00–18.00 saatleri arasında Adana’da “Otizmli Çocuklara Alternatif İletişim Sisteminin Öğretimi” konulu seminer verilecektir. Her katılımcıya 1 adet katılım sertifikası verilecektir.

Seminer ücreti: 150 TL

Her katılımcıya 80 TL değerindeki Alternatif İletişim Sistemi seti ve 60 TL değerindeki Özel Eğitimde çalışma seti hediye edilecektir.

Kayıt için adınızı soyadınızı ve İletişim yazıp akademi89@hotmail.com adresine mail göndermeniz yeterlidir. Size geri dönülecektir.

Belgeler ve kitaplar önceden hazırlanıp, seminer bitimine 2 saat kala dağıtılacaktır.

Yorumlar (0)

Henüz yorum yapılmadı
Üyelik Gerekli

Yorum yapanları görebilmek ve yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Diğer