Alternatif İletişim Sistemi (Adana)
Özel Eğitim Akademisi
06-02-2011
Adana
Ücretli
6 Şubat Pazar günü 10.00–18.00 saatleri arasında Adana’da “Otizmli Çocuklara Alternatif İletişim Sisteminin Öğretimi” konulu seminer verilecektir. Her katılımcıya 1 adet katılım sertifikası verilecektir.
Seminer ücreti: 150 TL
Her katılımcıya 80 TL değerindeki Alternatif İletişim Sistemi seti ve 60 TL değerindeki Özel Eğitimde çalışma seti hediye edilecektir.
Kayıt için adınızı soyadınızı ve İletişim yazıp akademi89@hotmail.com adresine mail göndermeniz yeterlidir. Size geri dönülecektir.
OKUMA-YAZMA ÖĞRETİMİ, MATEMATİK ÖĞRETİMİ VE CİNSEL EĞİTİM SEMİNERLERİ
5 Şubat Cumartesi günü 09.00–18.00 saatleri arasında Adana’da aşağıdaki 3 konuda seminer verilecek ve her katılımcıya 3’er adet katılım belgesi verilecektir. Herkes koşulsuz katılabilir.
3 seminerin toplam ücreti sadece 60 TL
Her katılımcıya 50 karttan oluşan Dikkat geliştirici set (10 TL), Engelli çocuk kitabı (8 TL), Çocuk Eğitimi ile ilgili Morpa Yayınlarına ait 2 kitap (25 TL) ve İsim sözlüğü kitabı (10 TL) olmak üzere 4 kitap 1 dikkat seti her katılımcıya hediye edilecektir.
1. Seminer: Özel Eğitimde Matematik Öğretimi
2. Seminer: Özel Eğitimde Okuma – yazma Öğretimi
3. Seminer: Otizmli Bireylerin Cinsel Eğitimi
Kayıt için adınızı soyadınızı ve ADANA yazıp akademi89@hotmail.com adresine mail göndermeniz yeterlidir. Size geri dönülecektir.
Belgeler ve kitaplar önceden hazırlanıp, seminer bitimine 2 saat kala dağıtılacaktır.
[ Üyelere Özel ] 18-01-2011 20:35:15
SEMİNERLERİ VEREN KİM. HANGİ ÜNİVERSİTEDE GÖREVLİ.