Logo
Yükleniyor...
Tüm soru-cevaplar

west sendromu

hocam 2 yıl önce west sendromu teşhisi konan yeğenimi kaybettik.4yaşındaydı.şimdi altı aylık bi bebeğimiz oldu onda da aynı teşhis kondu ikisi kız kardeş.bu hastalık kalıtımlamı geçer.doktorlar erken teşhis olduğu için durdurma şansımız var demişler gerçek payı nedir.sizin rehabilitasyon merkezinizde bu hastalığın tedavisi yapılıyormu?size nasıl ulaşabiliriz. anne ve babası perişan çocuk umutları söndü. bu hastalık için umut verici gelişmeler varmı?
16-03-2006
Tülay ASAL
Diğer
0 Yanıt
Bu soruya henüz bir yanıt verilmemiştir.
Sorunun yanıtını biliyor musunuz?

Sorunun yanıtını biliyorsanız, lütfen aşağıdaki alanı kullanarak soruyu yanıtlayınız.

Soruyu yanıtlarken:

  • Doğrudan soruyu yanıtlayınız, veya soruya verilen diğer yanıtları geliştirecek şekilde yanıt veriniz
  • Yanıtınızda hakaret, küfür veya kanunlara uygun olmayan paylaşımlar bulunmamalıdır. Buna uygun hareket etmeyen üyelerimizin üyelikleri durdurulacaktır
Yazdığınız yorum, sorulan soruya veya ilgili gönderiye bir yanıt değildir. Yorum kısmında verilen bilgiler, gönderi içindeki eksik, hatalı veya anlaşılması zor durumları belirtmek amaçlı kullanılmalıdır.
Toplam Ziyaretçi Sayısı 59.667.165 Kişi
Bugünkü Ziyaretçi Sayısı 2.417 Kişi
2002 - 2026 © Fast Yazılım