Logo
Yükleniyor...
Tüm soru-cevaplar

VERGİ MUAFİYETİ!!!!!

5228 SAYILI KANUNLA MEB E BAĞLI MERKEZLERE 5 YIL VERGİ MUFİYETİ TANINMASI VE SHÇEK E BAĞLI KURUMLARA TANINMAMASI KONUSUNDAKİ ADALETSİZLİK VE ÇİFTE STANDART KARŞISINDA NE YAPMAYI DÜŞÜNÜYORSUNUZ? BU KONUDA SUSUP OTURMAKMI NİYETİNDESİNİZ YOKSA BİRLİK OLARAK MÜCADELE ETMEKMİ NİYETİNDEMİSİNİZ?
18-03-2005
Belirtilmemiş
2 Yanıt
HEP BERABER TÜM KURUMLAR MALİYE BAKANLIĞINA DİLEKÇE YAZALIM
20-05-2005
Ahmet YAVUZ
Sosyal Hizmet Uzmanı
ülkemizde her geçen gün baz1 seyler gerçekten düzelme egiliminde gidiyor.sorununuzu çok iyi anl1yorum ama bu tür sorunlar1n zamanla çözüleceini san1yorum.Sigorta kurumlar1 için köklü degisiklikler yap1lmaya basland1.
19-03-2005
Önder ŞANLI
Özel Eğitim Öğretmeni
Sorunun yanıtını biliyor musunuz?

Sorunun yanıtını biliyorsanız, lütfen aşağıdaki alanı kullanarak soruyu yanıtlayınız.

Soruyu yanıtlarken:

  • Doğrudan soruyu yanıtlayınız, veya soruya verilen diğer yanıtları geliştirecek şekilde yanıt veriniz
  • Yanıtınızda hakaret, küfür veya kanunlara uygun olmayan paylaşımlar bulunmamalıdır. Buna uygun hareket etmeyen üyelerimizin üyelikleri durdurulacaktır
Yazdığınız yorum, sorulan soruya veya ilgili gönderiye bir yanıt değildir. Yorum kısmında verilen bilgiler, gönderi içindeki eksik, hatalı veya anlaşılması zor durumları belirtmek amaçlı kullanılmalıdır.
Toplam Ziyaretçi Sayısı 59.716.511 Kişi
Bugünkü Ziyaretçi Sayısı 6.717 Kişi
2002 - 2026 © Fast Yazılım