Logo
Yükleniyor...
Tüm soru-cevaplar

tubitaktan harika seminer sayfa 1

TUBİTAK tarafından desteklenen “Ülkemizin Farklı Bölgelerinde Fizyoterapi Hizmeti alan Çocuk Özürlülerin Fonksiyonel Düzeyini ve Yaşam Kalitelerini Artırmaya Yönelik Aile Eğitiminin Katkısının İncelenmesi” isimli proje kapsamında ülkemizin yedi bölgesinde aile eğitim seminerleri düzenlenmiştir. Aile eğitim semineri uzmanların bilgilendirme konuşmalarını takiben ailelerin sorularının cevaplandırılması şeklinde iki kısım halinde yapılacaktır. Daha sonra ailelerden toplantıyı değerlendirmeleri istenecektir.İstanbul’da 19 Kasım 2006 Pazar günü, saat 15.30’da Kadıköy Belediyesi Cadde Bostan Kültür Merkezi’nde yapılacak olan toplantıya özürlü çocuğu olan tüm ailelerimiz davetlidir.
07-11-2006
Ayse İSCEN
Diğer
0 Yanıt
Bu soruya henüz bir yanıt verilmemiştir.
Sorunun yanıtını biliyor musunuz?

Sorunun yanıtını biliyorsanız, lütfen aşağıdaki alanı kullanarak soruyu yanıtlayınız.

Soruyu yanıtlarken:

  • Doğrudan soruyu yanıtlayınız, veya soruya verilen diğer yanıtları geliştirecek şekilde yanıt veriniz
  • Yanıtınızda hakaret, küfür veya kanunlara uygun olmayan paylaşımlar bulunmamalıdır. Buna uygun hareket etmeyen üyelerimizin üyelikleri durdurulacaktır
Yazdığınız yorum, sorulan soruya veya ilgili gönderiye bir yanıt değildir. Yorum kısmında verilen bilgiler, gönderi içindeki eksik, hatalı veya anlaşılması zor durumları belirtmek amaçlı kullanılmalıdır.
Toplam Ziyaretçi Sayısı 59.656.442 Kişi
Bugünkü Ziyaretçi Sayısı 8.001 Kişi
2002 - 2026 © Fast Yazılım