Logo
Yükleniyor...
Tüm soru-cevaplar

Talamik Hematom ve Rehabilitasyon

babam 1 ay once sol talamik hematom gecirdi yani beyin kanamasi.su an sag el ve kolu  calismiyor.fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezine 3 gun once yatti,benim merak ettigim boyle bir hastanin tekrar yurume sansinin olup olmadigi?3 gun icinde cok az da olsa el ve kol da hafif hareketlenmeler gordum.fizyoterapistlerin verdigi egzersizleri yaparak yavas yavas kaslar gucleniyor sanirim.yine de cok merak ediyorum acaba yuruyebilecek mi diye,cevap verebilirseniz sevinirim..tskler.
10-07-2005
Andac YOK
Diğer
0 Yanıt
Bu soruya henüz bir yanıt verilmemiştir.
Sorunun yanıtını biliyor musunuz?

Sorunun yanıtını biliyorsanız, lütfen aşağıdaki alanı kullanarak soruyu yanıtlayınız.

Soruyu yanıtlarken:

  • Doğrudan soruyu yanıtlayınız, veya soruya verilen diğer yanıtları geliştirecek şekilde yanıt veriniz
  • Yanıtınızda hakaret, küfür veya kanunlara uygun olmayan paylaşımlar bulunmamalıdır. Buna uygun hareket etmeyen üyelerimizin üyelikleri durdurulacaktır
Yazdığınız yorum, sorulan soruya veya ilgili gönderiye bir yanıt değildir. Yorum kısmında verilen bilgiler, gönderi içindeki eksik, hatalı veya anlaşılması zor durumları belirtmek amaçlı kullanılmalıdır.
Toplam Ziyaretçi Sayısı 59.595.943 Kişi
Bugünkü Ziyaretçi Sayısı 15.035 Kişi
2002 - 2026 © Fast Yazılım