Logo
Yükleniyor...
Tüm soru-cevaplar

sorumlu müdür

devlet okulunda 2 yıl sözleşmeli müdür yetkili çalışan bir sınıf öğretmeni rehabilitasyon merkezlerinde sorumlu müdür olarak çalışabilirmi?
08-09-2008
Emine ÜSTÜN
Zihinsel Engelliler Sınıf Öğretmeni
1 Yanıt
MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ÖZEL ÖĞRETİM KURUMLARI YÖNETMELİĞİ MADDE 34: Yöneticilerin nitelikleri e) Özel eğitim rehabilitasyon merkezlerinde; görev yapacağı kurumda uygulanan öğretim programına göre zihin, görme, işitme engelliler sınıfı öğretmenliği, okul öncesi öğretmenliği/çocuk gelişimi ve eğitimi öğretmenliği veya uzmanı, rehber öğretmen, dil ve konuşma terapisti, fizyoterapist, psikolog, odyolog, sosyal hizmet uzmanı olma koşullarını taşımak ve resmî/özel öğretim okullarında en az iki yıl öğretmenlik ya da alanında görev yapmış olmak.
12-09-2008
Mustafa ALTUNTAŞ
Zihinsel Engelliler Sınıf Öğretmeni
Sorunun yanıtını biliyor musunuz?

Sorunun yanıtını biliyorsanız, lütfen aşağıdaki alanı kullanarak soruyu yanıtlayınız.

Soruyu yanıtlarken:

  • Doğrudan soruyu yanıtlayınız, veya soruya verilen diğer yanıtları geliştirecek şekilde yanıt veriniz
  • Yanıtınızda hakaret, küfür veya kanunlara uygun olmayan paylaşımlar bulunmamalıdır. Buna uygun hareket etmeyen üyelerimizin üyelikleri durdurulacaktır
Yazdığınız yorum, sorulan soruya veya ilgili gönderiye bir yanıt değildir. Yorum kısmında verilen bilgiler, gönderi içindeki eksik, hatalı veya anlaşılması zor durumları belirtmek amaçlı kullanılmalıdır.
Toplam Ziyaretçi Sayısı 60.005.032 Kişi
Bugünkü Ziyaretçi Sayısı 13.303 Kişi
2002 - 2026 © Fast Yazılım