s ve ş harfleini t olarak telaffuz edn bir çocukta neler yapılabilir.tüt,tabah, ite(işe)şeklinde konuşan bir çocuk.bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz?teşekkürler
betül hanım cevabınız için teşekkürler.bahsettiğim çocuk benim öğrencim.ankaradayız ve çocukta zihinsel yetersizlikte var.duygu hanımın cevabından sonra aileye gerekli yönlendirmeleri yaptım ve dil ve konuşma uzmanlarıyla görüşmelerini istedim.baba asker olduğu için büyük olasılıkla gata ya gidecekler ama siz öneride bulunursanız sevinirim.
çocuğun artikülasyon terapisine alınması gerekir; bir dil ve konuşma terapisti ile görüşmenizi önerim (çocuğun yaşı önemli başka bir sorunu olup olmadıgı önemli, dil ve konuşma gelişimi nasıl önemli; görüp değerlendirmek gerekir).
Yazdığınız yorum, sorulan soruya veya ilgili gönderiye bir yanıt değildir. Yorum kısmında
verilen bilgiler, gönderi içindeki eksik, hatalı veya anlaşılması
zor durumları belirtmek amaçlı kullanılmalıdır.
Bu işlemi yapmak için siteye
Kişisel Giriş
yapmanız gerekiyor.