Logo
Yükleniyor...
Tüm soru-cevaplar

Özel Bakım Merkezi

Merhabalar Aklımda bir kaç soru var onları da sizlerle paylaşmak ve bilgi almak istiyorum bana bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlarımıza şimdiden teşekkür ederim. Özel engelli bakım merkezi açmak istiyoruz maliyetini de kabaca biliyoruz lakin devletimizin bizlere desteği var mı ve engelli başına kuruma verilen ücretler hakkında bilgisi olan var mı diğer tüm işlemleri biliyorum ve burda tıkanıyorum yardımcı olursanız sevinirim.

02-01-2021
Nurullah ÇAM
Hasta Bakıcı
0 Yanıt
Bu soruya henüz bir yanıt verilmemiştir.
Sorunun yanıtını biliyor musunuz?

Sorunun yanıtını biliyorsanız, lütfen aşağıdaki alanı kullanarak soruyu yanıtlayınız.

Soruyu yanıtlarken:

  • Doğrudan soruyu yanıtlayınız, veya soruya verilen diğer yanıtları geliştirecek şekilde yanıt veriniz
  • Yanıtınızda hakaret, küfür veya kanunlara uygun olmayan paylaşımlar bulunmamalıdır. Buna uygun hareket etmeyen üyelerimizin üyelikleri durdurulacaktır
Yazdığınız yorum, sorulan soruya veya ilgili gönderiye bir yanıt değildir. Yorum kısmında verilen bilgiler, gönderi içindeki eksik, hatalı veya anlaşılması zor durumları belirtmek amaçlı kullanılmalıdır.
Toplam Ziyaretçi Sayısı 60.001.977 Kişi
Bugünkü Ziyaretçi Sayısı 10.257 Kişi
2002 - 2026 © Fast Yazılım