Logo
Yükleniyor...
Tüm soru-cevaplar

işaret dili kursu arıyorum

İyi günler.Ben Ankara Ünv. zihin engelliler öğretmenliği 2. sınıf öğrencisiyim.İşaret dilini öğrenmek istiyorum; fakat tüm araştırmalarıma rağmen Ankara'da böyle bir kurs bulamadım.Eğer bu konuda bir bilginiz varsa benide aydınlatırsanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ediyorum.
14-07-2007
Esra ŞAHİNER
Zihinsel Engelliler Öğretmeni
3 Yanıt
İstanbulda açıldığını biliyorum.Malesef hangi tarihlerde açlacağını ve hangi kurumun açtığını bilmiyourum.İşaret dili için detaylı bilgileri i www.turkdeaf.org sayfasından öğrenebilirsiniz.
25-07-2007
Tarık AKAY
Özel Eğitim Uzmanı
Ben Ankarada yaşıyorum.İşaret dili kursuna gitmeyı cok ıstıyorum.lutfen bu konuda bana yardımcı olurmusunuz.
24-07-2007
Nazlı AKYUZLU
Okul Öncesi Öğretmeni
merhaba Esra Hanım Türkiye'de sistematik bi işaret dili bulunmamaktadır.Şuan Türk Dil Kurumu ve Türkiye İşitme Engelliler Federasyonunca sistematik bir işaret dili kurma çalışmaları devam etmektedir.Bundan önce verilen işaret dili sertifikaları Türkiye İşitme Engelliler Federasyonunca verilmiştir.Yakın zamanda işaret dili kursu açılacağını düşünmüyorum.Sistematik bir işaret dili hazırlandıktan sonra bu tarz kursların sayısı artabilir.
15-07-2007
Tarık AKAY
Özel Eğitim Uzmanı
Sorunun yanıtını biliyor musunuz?

Sorunun yanıtını biliyorsanız, lütfen aşağıdaki alanı kullanarak soruyu yanıtlayınız.

Soruyu yanıtlarken:

  • Doğrudan soruyu yanıtlayınız, veya soruya verilen diğer yanıtları geliştirecek şekilde yanıt veriniz
  • Yanıtınızda hakaret, küfür veya kanunlara uygun olmayan paylaşımlar bulunmamalıdır. Buna uygun hareket etmeyen üyelerimizin üyelikleri durdurulacaktır
Yazdığınız yorum, sorulan soruya veya ilgili gönderiye bir yanıt değildir. Yorum kısmında verilen bilgiler, gönderi içindeki eksik, hatalı veya anlaşılması zor durumları belirtmek amaçlı kullanılmalıdır.
Toplam Ziyaretçi Sayısı 59.700.577 Kişi
Bugünkü Ziyaretçi Sayısı 19.024 Kişi
2002 - 2026 © Fast Yazılım