Logo
Yükleniyor...
Tüm soru-cevaplar

gecikmiş konuşma

Merhaba. oğlum eylül 2011 doğumlu ,dil ve konuşma eğitim raporu aldım ne yapmalıyım

25-12-2015
Fatma HARBUT
Anne
1 Yanıt
Dil konuşma programı bulunan bir rehabilitasyon merkezine başvurarak eğitimine ivedilikle başlayabilirsiniz. Bir yıl içinde en fazla (zorunlu haller dışında) iki kurum değiştirme hakkınız var. "Madde (3) Özürlü bireylerin bir yıllık süre içinde kurum değiştirmesi durumunda, Bakanlıkça en fazla iki farklı kuruma ödeme yapılır. Ancak, velinin başka il veya ilçeye taşınması ve zorunlu nedenlerden dolayı kurum değiştirmesi durumunda ikiden fazla farklı kuruma da ödeme yapılabilir." O yüzden kurum seçerken titiz davranmanız yararınıza olacaktır. Kayıt yapacağınız kurum ve öğretmeniniz eğitim süreci hakkında size bilgilendirme yapacaktır.
26-12-2015
Hakan UZUN
Özel Eğitim Öğretmeni
Sorunun yanıtını biliyor musunuz?

Sorunun yanıtını biliyorsanız, lütfen aşağıdaki alanı kullanarak soruyu yanıtlayınız.

Soruyu yanıtlarken:

  • Doğrudan soruyu yanıtlayınız, veya soruya verilen diğer yanıtları geliştirecek şekilde yanıt veriniz
  • Yanıtınızda hakaret, küfür veya kanunlara uygun olmayan paylaşımlar bulunmamalıdır. Buna uygun hareket etmeyen üyelerimizin üyelikleri durdurulacaktır
Yazdığınız yorum, sorulan soruya veya ilgili gönderiye bir yanıt değildir. Yorum kısmında verilen bilgiler, gönderi içindeki eksik, hatalı veya anlaşılması zor durumları belirtmek amaçlı kullanılmalıdır.
Toplam Ziyaretçi Sayısı 59.629.754 Kişi
Bugünkü Ziyaretçi Sayısı 621 Kişi
2002 - 2026 © Fast Yazılım