Logo
Yükleniyor...
Tüm soru-cevaplar

duyu terapisi

selam sarp bey ben cemin annesi yıldız.öncelikle sizin dah sonra tüm bu siteye emeği geçenlerin ve bu siteyi ziyaret edenlerin bayramını kutluyorum.. uzun zaman oldu ama biz çokta bir yol katetmedik.Tabi iyi haberlerim var ANNE lafını en sonunda duydum.eğitimcimiz yine değişti.cem alıştı ve pek sorun yaşamadılar.uyumlular diye bilerim.duyu terapisine ağırlık veriuoruz. kötü haberimde var tabi .epilepsimizin olduğunu da öprendik.tedaviye başladık hemen cem sanki daha iyi yolda tek sorunum dikkat eksikliği.onun dışında algılama iyi göz kontağıda çok arttı. sarp bey şimdilik yazacaklarım bunlar ben size bilgi vereceğim.bu arada oçemden ayrıldık.sayggılarımla.iyi çalışmalar.
25-10-2006
Yıldız EMİR
Diğer
1 Yanıt
hoşgelriniz doğrusu merak etmiştim.
26-10-2006
Sarp BENGÜ
Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmen
Sorunun yanıtını biliyor musunuz?

Sorunun yanıtını biliyorsanız, lütfen aşağıdaki alanı kullanarak soruyu yanıtlayınız.

Soruyu yanıtlarken:

  • Doğrudan soruyu yanıtlayınız, veya soruya verilen diğer yanıtları geliştirecek şekilde yanıt veriniz
  • Yanıtınızda hakaret, küfür veya kanunlara uygun olmayan paylaşımlar bulunmamalıdır. Buna uygun hareket etmeyen üyelerimizin üyelikleri durdurulacaktır
Yazdığınız yorum, sorulan soruya veya ilgili gönderiye bir yanıt değildir. Yorum kısmında verilen bilgiler, gönderi içindeki eksik, hatalı veya anlaşılması zor durumları belirtmek amaçlı kullanılmalıdır.
Toplam Ziyaretçi Sayısı 59.710.642 Kişi
Bugünkü Ziyaretçi Sayısı 880 Kişi
2002 - 2026 © Fast Yazılım