Soru-Cevap
Balık yağı-Eye q
Merhabalar;
Şu günlerde otistik çocukların sağaltımlarında balık yağı(omega-3 ile zenginleştirilmiş)Eye q kullanılmakta ve başarı haberlerini otizm sitelerinde görmekteyiz.
Oğlumuzda kullanmaya başladı.Son günlerde daha uyumlu daha şakacı oldu.
Herkese başarılar....
Günaydın dostlar;
Merhaba Lale Hanım,
Bizim yavrularımızın hayata tutuna bilmeleri özel eğitim sayesinde olmakta,bu uzun ve yorucu bir yol.
Bu alternatif sağaltımlar çocuklarımızın işitme-algılama-cevaplama süresini hızlandırmakta,eğitim programlarını daha hızlı anlayabilmekteler.Ne yazık ki herşeyi bizlerin onlara öğretmesi gerekiyor.
Otizm tedavisinde balık yağı Kanada,Amerika,Baltık Ülkelerinde kullanılmakta.Bu yağın özelliği içerdiği enzimlerin oranı ile ilgili.Bu konuda en detaylı bilgiyi www.tohumotizm.org.tr nin forum sayfasına Dean Master adıyla yazan dostumuzun bilgilendirmelerinde bulabilirsiniz.
Bizede bu Eye q balık yağını İsveçten otistik çocuk annesi bir forumdaşımız yolladı.
Oğlumuz Efedeki gelişimler bu sene 8.kez yaptıracağımız AIT tedavisinden sonra başlamış ve terapiden sonra sosyalizasyonunda,vücut hareketlerinde olumlu gelişmeler olmaktadır.Geçen sene bu vakitlerde bir ayak önde Hacivat duruşuyla sallananan ve günde birkaz kereye düşmüş olan burun hizasında kelebek hareketi yapan oğlumuz bu davranışlarını tamamamen bırakmıştır.
AIT terapisini yaptırdığımız Psikolog Dr.Murat Güvençerin dediği gibi bu terapiler yavrularımızın beyin aktivitelerini arttırmakta daha sonra özel eğitim ile hayatın bilgilerine kavuşmaktadır.
Bazı veliler görüyorum ki değişik terapiler alan yavrularımızın,terapi sonunda sihirli değnek değmiş gibi değişmelerini bekliyorlar. Bu terapiler sırasında çocuklarımızın kulağına bir huni koyarak bilgiler yollanmıyor.
BUNDAN SONRA EGİTİM ŞART...
Sevgi ve başarı dolu günler...
sayın şermin hanım ve ahmet bey
benimde 7 yaşında otistik bir yavrum var.konuşma başlamadı .ben duyduğum her şeyi araştırıp oğluma uygulamaya çaba sarf ediyorum.tabii aklıma yatarsa ve uygulayabileceksem.Bu balık yağı eye q dediğiniz eczanelerde satılan bildiğimiz balık yağı hapımı yoksa daha farklı bir şeymi eğer o ise haplar büyük ve benim oğlum bu ilacı yutmaz.
bal ve çörek otuna gelince ahmet bey onu nasıl vermeliyiz karıştırıptamı cevaplarınızı bekliyorum
Soruyu yanıtlarken:
- Doğrudan soruyu yanıtlayınız, veya soruya verilen diğer yanıtları geliştirecek şekilde yanıt veriniz
- Yanıtınızda hakaret, küfür veya kanunlara uygun olmayan paylaşımlar bulunmamalıdır. Buna uygun hareket etmeyen üyelerimizin üyelikleri durdurulacaktır
- Otizmli Bireylerde Beslenme
- Ağır Metaller ve Hiperbarik Oksijen Tedavisi
- Acilll İstifa Sonucu Diplomam Alınırmı Mahkemelik Oldukkkk
- Balık Yağı
- Depresyon
- Aıt Tedavisi
- Mesleğimize Yönelen Saldırılar
- Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Kurumu Bahçe Şartları
- Kurucu Değişikliğ
- Afferin Size En Sonunda Konuşma Becerisi Kazandınız
- SINIRSIZ Kullanıcı ve Öğrenci
- Veritabanı sunucu hizmeti
- Uzak sunucuya otomatik yedekleme
- E-fatura entegrasyonu
- Web tabanlı (mobil uyumlu) veya Masaüstü kullanımı
- MEBBİS otomatik veri alma ve aktarımı
- Tüm formların otomatik hazırlanması
- Yılsonu değerlerlendirme işlemlerinin tek tuşla yapılması
- Faturaların otomatik üretilmesi ve hatasız MEBBİS'e aktarılması
- Online teknik destek imkanı
- Pratik ders yazılabilmesi
65 kurum iş ilanı var. Hemen başvuru yaparak özel eğitim ve sağlık sektöründe yerini al.
Sempati Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi
Çocuk Gelişimcisi İş İlanı
2 gün önce
İSTANBUL (Avrupa)
Özel Eyüpsultan Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi
Psikolog İş İlanı
4 gün önce
İSTANBUL (Avrupa)
Özel Yıldız Yağmuru Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi
Odyolog İş İlanı
5 gün önce
İSTANBUL (Avrupa)
Özel Pendik Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi
Özel Eğitim Öğretmeni İş İlanı
5 gün önce
İSTANBUL (Anadolu)
Tera Akademi Eğitim Danışmanlık ve Rehabilitasyon Hizmetleri Ltd. Şti.
Özel Eğitim Öğretmeni İş İlanı
2 gün önce
İSTANBUL (Anadolu)
iş arayan 1133 kişi var. Hemen irtibata geçerek personel eksikliğinizi tamamlayın.