Logo
Yükleniyor...
Tüm soru-cevaplar

ZİHİNSEL ENGELLİLER REHABİLİTASYON

DAHA ÖNCE ŞİKAYET EDİLEN VEBU ŞİKAYETTEN DOLAYI İHTAR ALAN BİR REHABİLİTASYON MERKEZİ TEKRAR FAKAT BAŞKA (KURUMDA ÇALIŞAN ÖĞRETMENLER ) KİŞİLER TARAFINDAN ŞİKAYET EDİLİRSE  SONUÇ NE OLUR.

 

 

 

 

 

29-09-2005
Betül DURAN
Sorumlu Müdür
2 Yanıt
bir problemden dolayı uyarı alan (ancak bu resmi ve yazılı olacaktır) kurum aynı hatayı tekrarlıyorsa geçici kapatma alır. yine tekrarında ise kurum tamamen  kapatılabilir. şikayet konusunun ne olduğunu da yazarsanız daha açıklayıcı bir cevap verebilirim sanıyorum.
25-10-2005
Ahmet YAVUZ
Sosyal Hizmet Uzmanı
sevgili betül şikayetler önemli değil.ikinci bir şikayet olsa dahi (başkaları şikayet etse de)kurumun her hangi bir yaptırıma uğratılması zor.ancak denetim görevlileri bu gibi durumların devam etmesi halinde yaptırım uygulatabilirler. 
30-09-2005
Nebi ŞİMŞEK
Sosyal Hizmet Uzmanı
Sorunun yanıtını biliyor musunuz?

Sorunun yanıtını biliyorsanız, lütfen aşağıdaki alanı kullanarak soruyu yanıtlayınız.

Soruyu yanıtlarken:

  • Doğrudan soruyu yanıtlayınız, veya soruya verilen diğer yanıtları geliştirecek şekilde yanıt veriniz
  • Yanıtınızda hakaret, küfür veya kanunlara uygun olmayan paylaşımlar bulunmamalıdır. Buna uygun hareket etmeyen üyelerimizin üyelikleri durdurulacaktır
Yazdığınız yorum, sorulan soruya veya ilgili gönderiye bir yanıt değildir. Yorum kısmında verilen bilgiler, gönderi içindeki eksik, hatalı veya anlaşılması zor durumları belirtmek amaçlı kullanılmalıdır.
Toplam Ziyaretçi Sayısı 59.552.528 Kişi
Bugünkü Ziyaretçi Sayısı 8.747 Kişi
2002 - 2026 © Fast Yazılım