Soru-Cevap
Soru-Cevap Formu
Asosyallik
Teknoloji ile ilgileniyorum geleceğimdeki kariyeri de bunun üzerine yapmayı düşünüyorum ve üniversite mezunu olmak istiyorum. Şu an kaydımın bulunduğu yüksekokula iki sene gitmedim. Asosyalliğim ve sosyal fobim yüzünden. Yeni bir üniversiteye de gitsem yine bu sosyal fobi ve asosyallik başıma bela olacak. Biliyorum ki internetten teşhis koyamazsınız. Bu yüzden en azından bir doktor söyleseniz ya da öneride bulunsanız benim açımdan iyi olur. Hem sizi de yardımsever bir insan olarak hatırlarım :)
04-11-2006

Diğer
psikolojik danışman veye psikologa gitmalisiniz. asosyallik aşamalı etkinlik planı ile halledilebilir. çeşitli ev ödevleri alıp bunları başarı ile yapmalısınız. örneğin hiç gitmediğiniz bir yere önce yanınızda biri ile sonra yavaş yavaş yalnız gitmeniz gibi.
20-11-2006

Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmen
Sorunun yanıtını biliyor musunuz?
Sorunun yanıtını biliyorsanız, lütfen aşağıdaki alanı kullanarak soruyu yanıtlayınız.
Soruyu yanıtlarken:
- Doğrudan soruyu yanıtlayınız, veya soruya verilen diğer yanıtları geliştirecek şekilde yanıt veriniz
- Yanıtınızda hakaret, küfür veya kanunlara uygun olmayan paylaşımlar bulunmamalıdır. Buna uygun hareket etmeyen üyelerimizin üyelikleri durdurulacaktır
Benzer Sorular
- Sosyal Hizmetler
- Otizm Dersleri
- Nesne Sürekliliği
- Hiperleksi ,Yüksek Fonksiyon Yada Asperger-Disleksi Hiperaktivite Dikkat Eksikliği Selfsümilasyon Steoratipik Geştal Terapi
- Bep Böp Hazırlamada Yardımcı Olabilirmisiniz
- Performans Kayıt Tablosu
- Fikir
- C5 Düzeyinde Boyun Kırığıyım..
- Ya Açtığım Özel Eğiti Okulumu Satmak İstiyorum.(Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Uzmanı)
- Sınıf Öğretmeni