Logo
Yükleniyor...
Tüm makaleler

DURUMSAL FARKINDALIK

18-04-2005
Kapak görseli

    

  çocuklarla yapılan çalışmalarda, yapılacak çalışma hakkında çocuğa bilgi vermek, sürprizlere karşı oldukça tepkisel olabilen bu grup öğrencinin çalışmalarda daha rahat olmalarını ve çalışmaların verimliliğini artırmakta . Yine otistiklerle yapılan ilişki kurma çalışmalarında durumsal farkındalık yani şimdi ve burada bilinci  ilişkinin başlatılabilmesi için vazgeçilmez arasında yerini almış durumda.

  durumsal farkındalık özel eğitimin tüm alanlarında (Zeka geriliği ,Fizyoterapi gerektiren durumlar, Down sendromu, Özgül Öğrenme güçlüğü .....  ) kullanılmakta.

Yorumlar 4
[ Üyelere Özel ] 16-09-2007 18:22:25
Yazıyı kendinizin yazması takdire şayan. İçinde bizim geleneklerimizi katalabileceğimizi düşünüyorum. İnsanın bilmesi ayrıca oraya yoğunlaşması anlamına da geliyor. Bu hem beyin faaliyeti hem inançla oluyor.
[ Üyelere Özel ] 25-10-2006 18:00:34
örnek alınmalısınız hocam
[ Üyelere Özel ] 22-10-2006 17:36:13
bu mesleki paylaşımları farklı platformlardada yaşatabilmek dileğiyle:)
[ Üyelere Özel ] 17-08-2006 02:40:58
etkinliklerimi yazınızı dikkate alarak planlayacağım
Üyelik Gerekli

Yorum yapanları görebilmek ve yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Amir AKDAĞ
Eğitim Programcısı
Toplam Ziyaretçi Sayısı 60.048.070 Kişi
Bugünkü Ziyaretçi Sayısı 897 Kişi
2002 - 2026 © Fast Yazılım