Logo
Yükleniyor...

Özel Beşyıldız Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi

Ö. Beşyıldız Ö.E.R.M.
Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi
Kocaeli / Gebze
Tüm haberler

CHP Gebze İlçe Teşkilatından Besyıldız Özel Rehabilitasyon Merkezine anlamlı ziyaret

03-12-2016
Haber görseli

 

     Engeller Haftası münasebetiyle kurumumuzu ziyaret eden CHP İlçe Yönetimi ve Üyeleri yanlarından getirdikleri ikram ve hediyelerle engelli ailelerini ve öğrencilerini sevindirdiler.

   

    Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Kemal CESUR, CHP yetkililerini ağırlayarak Engellilerin Eğitimi ve sorunları hakkında bilgi sundu. CHP yetkililerine Engellilere duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti.

 

 Kurumumuz hakkında daha fazla bilgi için, yine Kurumumuzun facebook  www.facebook.com/besyildizozelegitimokulu  adresinden ve Kurumumuzun  www.besyildizozelegitim.k12.tr  web sitemizden yayınlanan etkinlik haberimizi takip edebilir. Ayrıca Şubemiz olan Özel Mucize Çocuk Özel Eğitim Kurumumuzun facebook ( www.facebook.com/mucize41) hesabına da bakılmasını tavsiye ediyoruz.

     Kurumumuzda GÖRME-ZİHİNSEL-İŞİTME-KONUŞMA BOZUKLUKLARI-YAYGIN GELİŞİMSEL BOZUKLAR-ÖZEL ÖĞRENME GÜÇLÜĞÜ-BEDENSEL engelli bireyler destek eğitim programlarıyla bölgede tüm programların bir arada olduğu tek Kurum olma özelliğini taşımaktadır

 

 

 

Yorumlar 0
Henüz yorum yapılmadı.
Üyelik Gerekli

Yorum yapanları görebilmek ve yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Toplam Ziyaretçi Sayısı 59.796.600 Kişi
Bugünkü Ziyaretçi Sayısı 1.034 Kişi
2002 - 2026 © Fast Yazılım