Cam Atölyesi Gezisi - Özel Aydos Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi - Kurumsal Haberler

Cam Atölyesi Gezisi - Özel Aydos Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi - Kurumsal Haberler
Özel Aydos Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi
Kullanıcı Görüşleri...
Ücretsiz İş İlanı
Özel eğitim ve sağlığın ortak paydası olan Rehabilitasyon.com adresinin sektöre özel iş veren ile iş arayan arasında ne kadar iyi bir köprü olduğunu görebilmeniz için çok kısa süreliğini ÜCRETSİZ bir İş İlanı verebilirsiniz.
İş Arayanlar

iş arayan 620 kişi var. Hemen irtibata geçerek personel eksikliğinizi tamamlayın.

2 gün önce

Gökhan G.
Psikolog

Bugün

Zeliha T.
Uzman Öğretici

Bugün

Melike N. D.
Uzman Öğretici

2 gün önce

Rahime Ç.
Sosyal Hizmetler

Bugün

Büşra Y.
Çocuk Gelişimcisi

Öğrencilere verilen dersleri MEBBİS'e otomatik aktarın.


13-06-2012 |

Cam Atölyesi Gezisi

Öğrencilerimizin bilgi yönünden gelişmelerinin yanı sıra, el becerileri ve sanatsal etkinliklerle uğraşarak yeteneklerini geliştirebilmelerini hedeflemekteyiz. Onların her yönden kendilerini gerçekleştirmelerine, aidiyet duygularının gelişmesine, özgüvenlerinin, sosyal iletişimlerinin artmasına ve topluma uyum sağlamalarına katkıda bulunmayı amaçlıyoruz.

Bu amaçla 08 Haziran 2012 Cumartesi günü,  6 öğrenci ve 1 eğitim personelimizle birlikte Kartal Kehribar Cam Atölyesi’ ne bir gezi düzenledik.

Atölyeyi büyük bir merak ve ilgiyle izleyen öğrencilerimiz, camın kesilmesini, rodaj makinası ile kenarlarının düzeltilmesini, pişirilerek şekillendirilmesini ve cam ürünlerin üretim aşamalarını gördüler. Atölyedeki cam ürünleri hayranlıkla incelediler. Kendileri de cam şişe üzerine cam çiçek yapıştırma uygulamasına katıldılar. Yaptıkları deneme çalışmaları, atölye yetkilileri tarafından öğrencilerimize hediye edildi. Sevgili öğrencilerimizin memnuniyetleri görülmeye değerdi.

Engelli öğrencilerimize gösterdikleri duyarlılık ve konukseverlik için Kehribar Cam Atölyesi’nin saygıdeğer yönetici ve çalışanlarına çok teşekkür eder, saygılarımızı sunarız.

 

Fotoğraflar

Yorumlar (0)

Henüz yorum yapılmadı
Üyelik Gerekli

Yorum yapanları görebilmek ve yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.