23 Nisanı Coşkuyla Kutladık - Özel Aydos Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi - Kurumsal Haberler

23 Nisanı Coşkuyla Kutladık - Özel Aydos Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi - Kurumsal Haberler
Özel Aydos Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi
Ücretsiz İş İlanı
Özel eğitim ve sağlığın ortak paydası olan Rehabilitasyon.com adresinin sektöre özel iş veren ile iş arayan arasında ne kadar iyi bir köprü olduğunu görebilmeniz için çok kısa süreliğini ÜCRETSİZ bir İş İlanı verebilirsiniz.
İş Arayanlar

iş arayan 616 kişi var. Hemen irtibata geçerek personel eksikliğinizi tamamlayın.

Bugün

Ömer T.
Psikolog (Klinik)

Bugün

Kahraman A.
Sosyolog

Bugün

Emel I.
Büro Memuru

Bugün

Muhsin Ö.
Ergoterapist

Dün

Nurhanfiliz A.
Okul Öncesi Öğretmeni

Yenilenen EÇOP'u Denediniz mi?
Engelli Çocuklar Otomasyon Programı (EÇOP) yenilendi, Demo indirip anında, MEBBİS'den bilgilerinizi yükleyerek hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.
ÜCRETSİZ demoyu hemen indirin ve yükleyin.
  • SINIRSIZ Kullanıcı ve Öğrenci
  • Veritabanı sunucu hizmeti
  • Uzak sunucuya otomatik yedekleme
  • E-fatura entegrasyonu
  • Web tabanlı (mobil uyumlu) veya Masaüstü kullanımı
  • MEBBİS otomatik veri alma ve aktarımı
  • Tüm formların otomatik hazırlanması
  • Yılsonu değerlerlendirme işlemlerinin tek tuşla yapılması
  • Faturaların otomatik üretilmesi ve hatasız MEBBİS'e aktarılması
  • Online teknik destek imkanı
  • Pratik ders yazılabilmesi

26-04-2012 |

23 Nisanı Coşkuyla Kutladık

Özel Aydos Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi olarak, bu yılki 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı Pendik Marin Türk’ te kutladık. Kurucu Müdürümüz Zinet ANIK günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaparak şunları söyledi:

Büyük önder Atatürk, Ulusal Egemenlik Bayramımız olan 23 Nisan’ları çocuklara armağan etmiştir. Dünyada çocuklarına bayram hediye eden ve bu bayramı bütün dünya ile paylaşan ilk ve tek ülke Türkiye’dir.

Bayramlar, birlik ve beraberliğimizi pekiştirdiğimiz, millet olarak tasada ve kıvançta bir olduğumuz günlerdir. Tarihimizin gurur dolu sayfalarının yeni nesillerce öğrenilmesi, yeni cumhuriyet bekçilerinin bu bilinçle yetişmesi bakımından 23 Nisan’lar önemli birer vesiledir. Bu mutlu günde bizlere düşen görev; ATA’ mızın emanetlerinin yılmaz bekçileri olduğumuzu göstermek, bu büyük eseri sonsuza kadar yaşatma hususundaki kararlılığımızı çocuklarımıza anlatmak ve O’nun aziz hatırasını en güzel biçimde anmak olmalıdır.

 

Bizler de Özel Aydos Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi olarak, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında hazırladığımız etkinliklerle çocuklarımıza günün anlam ve önemini kavratmaya çalıştık. Bayram sevincini yaşamalarını ve bizlere de yaşatmalarını arzuladık. Onların akademik gelişimlerinin yanı sıra psiko-sosyal ve sanatsal yönden gelişmelerine de fırsatlar yaratmak istedik. Bu güzel organizasyonda emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize, törenimize katılarak bizi onurlandıran herkese teşekkür ediyor, sevginin, kardeşliğin, hoşgörünün ve barışın hakim olduğu bir dünyada el ele yaşamak ümidiyle; Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı kutluyor, saygılarımı sunuyorum.”     

Öğrencilere verilen dersleri MEBBİS'e otomatik aktarın.

 

Öğrencilerimiz; kutlama boyunca birbirinden güzel gösterilerle izleyenleri kendilerine ve performanslarına hayran bıraktılar. Büyük emeklerle yaptıkları el işlerini, tabloları, eğitim materyallerini sergilediler. Geleceğe umutla bakan bir gruba ait olmanın mutluluğu içinde  “biz de varız, biz de yapabiliriz” mesajını verdiler. Eğlendiler, duygulandırdılar, düşündürdüler, farkına vardırdılar, bizlere sevgiyi ve coşkuyu yaşattılar. Sevgili öğrencilerimizin büyük çabalarla hazırladıkları gösterileri, eserleri konuklarımıza ve velilerimize sunarak hediye etmelerinden gurur duyduk.

Kutlamaların sonunda Aydos ailesi olarak Pendik Marin Türk’ te yenilen yemekte de hepimiz büyük bir coşku içindeydik ve bu mutlu günümüzü fotoğraflarımızla belgelendirdik.                 

 

   Nice 23 Nisanlara…                                                              

                                                                                                                        Zinet ANIK 

Kurumunuza ait program, modül sınırlamalarını siz değil, otomasyonunuz takip etsin.

                                                                                                                     Kurucu Müdür

Yorumlar (0)

Henüz yorum yapılmadı
Üyelik Gerekli

Yorum yapanları görebilmek ve yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.