31-10-2009 |

Ziraat Odasından Engellilere Akülü Araç

Karapınar Ziraat Odası Başkanlığı bedensel engelli 2 kişiye akülü araç hediye etti.

Karapınar Ziraat Odası Başkanı Hikmet Bozaklı, Hükümet Konağı önünde düzenlenen törende engelli vatandaşların toplumun bir parçası olduğuna dikkati çekti.

Bozaklı, ''Onları topluma kazandırmak ve sahip çıkmak zorundayız. Aldığımız karar ile maddi durumu iyi olmayan ve ihtiyaç sahibi 2 engelli vatandaşımıza akülü araç hediye ettik. İyi günlerde kullansınlar'' dedi.

Ziraat Odası Başkanlığına teşekkür eden İlçe Kaymakamı Osman Beyazyıldız, Odanın bu anlamalı bağışının diğer kurumlara da örnek olmasını diledi.

Beyazyıldız, şunları kaydetti:

''İnsanlarımızdaki toplumsal dayanışma bizleri mutlu ediyor. Engelli kardeşlerimize yapılan bu güzel jest sanırım onlar için çok şeyi ifade ediyor. Ziraat odası başkanlığını kutluyorum.'' Daha sonra engelliler Ali Sürmeli (65) ve Doğan Kuzu'ya (30) akülü araçlar teslim edildi.

Kaynak: http://www.memleket.com.tr

Yorumlar (0)

Henüz yorum yapılmadı
Üyelik Gerekli

Yorum yapanları görebilmek ve yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.