07-07-2005 |

SOSYAL HİZMET UZMANLARI ANKARADA TOPLANIYOR

Tüm Türkiye' de özel rehabilitasyon merkezlerinde veya farklı işlerde çalışan sosyal hizmet uzmanı arkadaşlar. çok yakın bir zamanda eylem planı hazırlıkları için Ankara da dernek, okul ve alanda çalışan uzmanların katılacağı geniş bir toplantı yapılması çalışmaları başlamıştır. toplantı ile ilgili düşüncelerinizi, fikirlerinizi derneğin mail adresine, bu haberin altına yorum olarak veya ahmet yavuzun mail adresine (yavuz75@mynet.com veya ahmetyavuz27@hotmail.com)  gönderirseniz seviniriz. bu haberi okuyan arkadaşlardan ricamız bilgisi olmayan tüm shu ları haberdar etmeleridir. toplantının kesin tarihi yine rehabilitasyon.com dan duyurulacaktır.

bu arada rehabilitasyon.com ekibine bu toplantının oluşmasına tartışma ortamı hazırlayarak zemin oluşturdukları için de ayrıca teşekkür ederim.

Yorumlar (0)

Henüz yorum yapılmadı
Üyelik Gerekli

Yorum yapanları görebilmek ve yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Sosyal Hizmet Uzmanı

Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinizde bir otomasyon programına ihtiyacınız mı var?
Engelli Çocuklar Otomasyon Programı (EÇOP) yenilendi, Demo indirip anında, MEBBİS'den bilgilerinizi yükleyerek hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.
  • SINIRSIZ Kullanıcı ve Öğrenci
  • Veritabanı sunucu hizmeti
  • Uzak sunucuya otomatik yedekleme
  • Web tabanlı veya Masaüstü kullanımı
  • MEBBİS otomatik veri aktarımı
  • PKT, KDF ve diğer formların kolayca üretimi
  • Bir yıl ücretsiz teknik destek