Özürlülere Özel 3 Günlük Kar İzni
Kayseri'de yoğun kar yağışı nedeniyle kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan özürlü vatandaşlara 3 günlük özel izin verildi.
Kayseri Valiliği'nden yapılan açıklamada, İl Hıfzıssıhha Kurulu'nun 29 Ocak 2008 tarihinde yaptığı toplantıda; Meteorolojik verilere göre, Kayseri'de artarak kar yağışı olacağı ve akabinde şiddetli soğukların olacağı tahmin edildiğinden, kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan özürlülerin 30-31.01.2008 tarihinden 01.02.2008 (Çarşamba-Perşembe ve Cuma) günleri 3 gün izinli sayılmalarının kararlaştırıldığı bildirildi.
Öte yandan, Meteoroloji Bölge Müdürlüğü geceden beri aralıksız olarak devam eden ve zaman zaman tipi şekline dönüşen kar yağışı sonrasında, şehir merkezindeki kar kalınlığının 30 santimetreye çıktığını bildirdi. Kar yağışının hafta sonuna kadar etkisini göstereceği bildirildi.
Kaynak: http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=644827
Yorumlar (0)
Yorum yapanları görebilmek ve yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.