Niğde Sosyal Hizmetler Kurulu Toplandı

Niğde Sosyal Hizmetler Kurulu toplantısı Vali Sebahattin Öztürk başkanlığında Grant Otel toplantı salonunda gerçekleştirildi.
Kurul toplantısına Niğde Valisi Sebahattin Öztürk, Niğde Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamza Uygun, Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mehmet Bahsi ve 2008 yılı itibariyle yeni üyeler katıldı.
Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mehmet Bahsi, "2008 yılı itibariyle yeni üyelerin, "Avukat Uğur Karaca, İş adamı İbrahim Çetintürk, İş adamı Emin Özdemir, İş adamı Ali Bilik, Eczacı Emin Atlı, Ahmet Feridun Öner, Okyanus Plaza işletmecisi Mustafa Gökçe, Müteahhit Orhan Taciroğlu, Akkuşlar Giyim işletmecisi Hacı Akkuş oldu." dedi.
Bahsi, "Kurulun görevi her üç ayda bir toplanarak il bazında kurumla ilgili sorunları görüşmek, problemlere çözüm aramak, üretmek, her konuda kuruma ilişkin katkı sağlamak, değerlendirmeler yapmak, kısaca sosyal hizmetler kurumu ile ilgili her türlü problemlerde yardımcı olmak." diye konuştu.
Vali Sebahattin Öztürk, "Kimsesizler ve yaşlılar bu toplumun en yardıma muhtaç kesimini oluşturuyor. O bakımdan devletimiz son yıllarda hakikatten bu konuda çok önemli değişiklikler gelişmeler ve yeni ilgi alanları imkânlar tespit etti. Özürlülere bakım yardımları, Yaşlıların maaşları ile ilgili düzenlemeler, sağlık yardımları, koruyu aile sistemleri, çocukların annesi babası varsa bile yetiştirme yurtlarında yetiştirildiğini biliyoruz." şeklinde konuştu.
Kaynak: http://www.haberler.com/nigde-sosyal-hizmetler-kurulu-toplandi-haberi/
Yorumlar (0)
Yorum yapanları görebilmek ve yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.