06-11-2008 |

Engelliler Yararına Bilgisayar Kampanyası

Bursa`nın Yenişehir ilçesinde, Zihinsel ve Bedensel Engelliler Derneği tarafından, evinden hiç çıkamayan bedensel engelli vatandaşlar için bilgisayar kampanyası başlatıldı.

Bursa`nın Yenişehir ilçesinde, Zihinsel ve Bedensel Engelliler Derneği tarafından, evinden hiç çıkamayan bedensel engelli vatandaşlar için bilgisayar kampanyası başlatıldı.

Dernek Başkanı Harun Sak, amaçlarının evinden hiç çıkamayan engelli vatandaşları bilgisayar ve internet sayesinde çevresindeki ve dünyadaki gelişmeleri takip edip hayata daha sıkı bağlamak olduğunu belirtti.

Bu amaçla evinden çıkamayan engellilere gerekirse bilgisayar kursu vereceklerini kaydeden Sak, `Bu kursta başarılı olan ve bilgisayar öğrenen her kardeşimize bilgisayar vereceğiz. Şu ana kadar kampanyamıza Belediye Başkanı`mız 5 bilgisayar, Çiçek Kasabı 1 bilgisayar, Gross Market 1 bilgisayar ve Tarım Kredi Kooperatifi 1 bilgisayarla katılmıştır. Kendilerine teşekkür ediyorum.` dedi.

Kaynak: Ömer ÜNLÜ, Zaman

 

Yorumlar (1)

[ Üyelere Özel ] 07-11-2008 17:18:56

teşekkürler

Üyelik Gerekli

Yorum yapanları görebilmek ve yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.