08-04-2016 |

Türk Telekom Telefon Kütüphanesi 3 Ayda 255 Bin Dakika Dinlendi

 Türk Telekom’un Telefon Kütüphanesi, 2016’nın ilk üç ayında 15 bine yakın çağrı alarak 255 bin dakika dinlendi

Türk Telekom'un Boğaziçi Üniversitesi Görme Engelliler Teknoloji ve Eğitim Laboratuvarı (GETEM) işbirliği ile dört yıl önce hayata geçirdiği Türkiye'nin ilk Telefon Kütüphanesi'ne ilgi artarak devam ediyor. 2016'nın ilk üç ayında 15 bin çağrı alarak 255 bin dakika dinlenen Telefon Kütüphanesi, aranma oranını geçen yılın aynı dönemine oranla yüzde 25 artırmayı başardı. En çok dinlenen üç kitap; Babı Esrar, Kum Fırtınası ve Kayıp Dünya olurken; en çok arama yapılan ilk üç şehir Erzurum, İstanbul ve İzmir olarak sıralandı.

Dört yılda yaklaşık 210 bin kez arandı, aranma süresi 4 milyon dakikayı aştı Türk Telekom'un "Herkes için erişilebilir iletişim" vizyonuyla hayata geçirdiği kurumsal sosyal sorumluluk projelerinden biri olan Telefon Kütüphanesi, geçtiğimiz aylarda hizmete giren yeni kullanıcı dostu sesli menüsü ve zenginleştirilmiş içerik ve fonksiyonları ile aranma oranlarını artırmayı başardı. Bugüne kadar yaklaşık 210 bin kez aranan ve aranma süresi toplamda 4 milyon dakikayı aşan projede sesli kitap sayısı da bine ulaştı.

* Telefon Kütüphanesi 0800 219 91 91 numaralı hat üzerinden görme engelli kitapseverlere ücretsiz sunulan bir servistir. Bu servisten yararlanabilmek için görme engelli kullanıcıların engelli belgeleri ile birlikte GETEM'den şifre almaları gerekmektedir.

Kaynak: http://www.teknokulis.com

Yorumlar (0)

Henüz yorum yapılmadı
Üyelik Gerekli

Yorum yapanları görebilmek ve yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

İş mi Arıyorsunuz?

Başka bir şehire taşınmayı düşünüyor, iş mi arıyorsunuz?

Artık bunları dert etmeyin! Hemen özgeçmişini doldur ve "İş Arıyorum" ilanı ver, kurumlar seni arasın. Hepsi bu...

PKT, KDF, BEP, GÖF ve diğer formları otomasyonunuz otomatik hazırlasın

Ücretsiz İş İlanı
Özel eğitim ve sağlığın ortak paydası olan Rehabilitasyon.com adresinin sektöre özel iş veren ile iş arayan arasında ne kadar iyi bir köprü olduğunu görebilmeniz için çok kısa süreliğini ÜCRETSİZ bir İş İlanı verebilirsiniz.
İş Arayanlar

iş arayan 613 kişi var. Hemen irtibata geçerek personel eksikliğinizi tamamlayın.

Dün

Fatma Z. Y.
Psikolog

Bugün

Murat Ç.
Psikolog

Dün

Şeyma İ.
Sosyal Hizmetler

Bugün

Özge K.
Çocuk Gelişim ve Eğitim Uzmanı

Dün

Kahraman A.
Sosyolog