12-04-2023 |

21. Yılımıza Özel Ücretsiz EÇOP Plus Sahibi Olmak İstermisiniz?

21. yılımıza özel ÜCRETSİZ EÇOP Plus sahibi olmak ister misiniz?

21. yılımıza özel başlattığımız kampanyamız ile afet bölgesinde yeniden oluşmaya çalışan kurumlara destek vermek istedik. Ancak; ülke genelindeki tüm kurumların da faydalanabilmesi için kampanyamızı daha geniş kapsamda düzenleme kararı aldık. Bu nedenle, Türkiye genelindeki tüm kurumlar, 6 ay boyunca ÜCRETSİZ olarak hizmetlerimizden faydalanabilecekler. Amacımız, işletmelerin yazılım ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak ve ülke ekonomisine katkıda bulunmaktır.

Yazılım sektörünün öncü firmalarından biri olarak, 21. yılımıza özel bir kampanya düzenledik. İşletmenizin ihtiyaçlarını karşılayacak EÇOP Plus Otomasyonu, ÜCRETSİZ olarak kullanma fırsatını kaçırmamanızı öneririz.

Eçop ailesine dahil olan tüm müşterilerimize teşekkür etmek ve sektördeki varlığımızı kutlamak için bu fırsatı sunuyoruz. Büyük bir kuruluş ya da küçük bir işletme sahibi olabilirsiniz. EÇOP'un ihtiyaçlarınıza uygun otomasyon olduğunu biliyoruz. Eçop'a geçtiginizde gerekli tüm bilgilerinizi aktararak kaldığınız yerden otomasyonu kullanabilirsiniz.

Bu kampanya kapsamında, müşterilerimize ücretsiz sunacağımız ürünler arasında EÇOP Plus içinde olan hizmetlerimiz;

- EÇOP Otomasyonu,

- Web Tabanlı EÇOP (WEÇOS),

- Veri Tabanı (Sunucu) Hizmeti,

- E-fatura hizmeti yer almaktadır.

21 yıllık tecrübemizle, işletmenizin ihtiyaçlarına uygun yazılım ürünlerimiz ile size yardımcı olacağız. Ürünlerimiz için bir ücret talep etmeyeceğiz ve size özel bir çözüm sunacağız. Kampanyamız 30 Nisan'a kadar geçerli olacak, bu nedenle bu fırsatı kaçırmayın.

Yazılım firmamızın 21. yılında, size özel çözümler sunmak için hazırız. İşletmenizde sorunsuz ve iş yükünüzü büyük oranda azaltacak yazılımı bulmanıza yardımcı olmak için bizi arayabilir veya web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.Kampanyamız hakkında daha fazla bilgi edinmek ve sınırlı sayıda kampanya kapsamında ÜCRETSİZ hizmet vereceğimiz kurumlar arasında yer almak için iletişime geçmenizi rica ederiz.

Kurumunuza ait program, modül sınırlamalarını siz değil, otomasyonunuz takip etsin.

Saygılarımızla...

Ayrıntılı bilgi için;

0544 926 11 81

0850 420 27 04

Yorumlar (0)

Henüz yorum yapılmadı
Üyelik Gerekli

Yorum yapanları görebilmek ve yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Ücretsiz İş İlanı
Özel eğitim ve sağlığın ortak paydası olan Rehabilitasyon.com adresinin sektöre özel iş veren ile iş arayan arasında ne kadar iyi bir köprü olduğunu görebilmeniz için çok kısa süreliğini ÜCRETSİZ bir İş İlanı verebilirsiniz.
Eleman mı Arıyorsunuz?

Kurumunuzda çalışacak personele mi ihtiyacınız var?

Artık bunları dert etmeyin! Hemen bir iş ilanı ver, gelen başvuruları incele, birkaç görüşme yap ve uzmanla çalışmaya başla. Hepsi bu...

PKT, KDF, BEP, GÖF ve diğer formları otomasyonunuz otomatik hazırlasın