Soru-Cevap

Soru-Cevap Formu

TüM REHABİLİTASYON MERKEZLERİNE ŞİKAYET

İyi günler arkadaşlar burdan bazı rehabilitasyon merkezlerine düşüncelerimi aktarmak istiyorum;

Bilindiği gibi çoğu rehabilitasyon merkezleri tabelalarına o kadar güzel,sevimli,tatlı isimler koyuyorki tabelayı gören içerdekilerin melek olduğunu düşünüyor ama bu kurumların bazıları sadece ticarethane olarak görüyor bu işi, karşılıksız hiçbişey yapılmıyor yani hep öğretmenlerin maaşını düşürüp maliyeti en aza nasıl indirileceğinin hesabında çoğu çok şükür benim çalıştığım kurum bu konuda çoğu kurumlardan daha iyi.
Neyse benim değinmek istediğim konu başka; önümüzde eylül ayı var ve bir serfitika programı açılacak, malüm öğretmen arkadaşların bir rehabilitasyon merkezi aracılığıyla gitmesi gerekiyor ve tamda bu esnada çoğu kurum kirli yüzünü gösteriyor kimi asgari ücret maaşla çalışmayı teklif ediyor, kimisi para karşılığında gönderebileceğini, kimisi de ramdakilerin tanıdığını gönderiyor. Malesef bu muhabbetler esnasında hiç ne sevgi, ne şefkat nede hayır yönleri öne çıkıyor sadece öğretmenden nasıl menfaat edebiliriz diye düşünülüyor.
Benim bir çok serfitika programına gitmek isteyen öğretmen arkadaşım var fakat kurum bulmak sıkıntı, dediğim gibi herkes menfaat, çıkar peşinde oluyor. Bir kurumda çıkıp demiyor ki buyrun hocam biz sizi göndeririz illa ki bir torpil bulmanıza yada kurumumuzda piyasanın 500 tl altında çalışmanıza gerek yok diye.
Keşke en azından bu esnada o tabelalarınızdaki sevgi, yardım, eğitim kelimelerinin karşılığını vermeyi deneyip yeni öğretmen arkadaşlarımıza yardımcı olabilmeyi deneseniz diyorum.

13-08-2014
Kadir KINALI
Zihinsel Engelliler Sınıf Öğretmeni
Kurumunuza ait program, modül sınırlamalarını siz değil, otomasyonunuz takip etsin.
10 Yanıt

batman merkezde bulunan umutlu adımlar rehabilitasyon merkezin de çalışan arkadaşlar işten mobbing yapılarak işten çıkarıldılar ve maaşları artı tazminatları ödenecek denildi ama. her ay ödeyeceğiz denilip ödemeler yapılmadı. bununla ilgili nerelere başvurulabilir.

16-03-2020
Kadri GZC
Belirtilmemiş

batman merkezde bulunan umutlu adımlar rehabilitasyon merkezin de çalışan arkadaşlar işten mobbing yapılarak işten çıkarıldılar ve maaşları artı tazminatları ödenecek denildi ama. her ay ödeyeceğiz denilip ödemeler yapılmadı. bununla ilgili nerelere başvurulabilir.

16-03-2020
Kadri GZC
Belirtilmemiş

oglum icinhangi okulun dogru oldugunu anlarım

20-06-2018
Tuğçe CAN
Belirtilmemiş

Hocam inanırmısınız bilmem ama ben hala mahallemde oturan ilkokul öğretmenimin yanında esas duruşumu bozamıyorum :) benim için kutsal bir iş yapıyosunuz hepinize saygım hala sonsuzdur...
09-09-2014
Belirtilmemiş

Hocam yazdiklariniz gercekten guzel yani dogru olani siz yapiyorsunuz zaten fakat sizin yaptiginiz bu hareketi yapan cok az bi kurum var yani belki bir elin parmaklarini bile gecmez sagolsun cuma gunu bir msj almisim bu konuyla ilgili Bir rehabilitasyon merkezinden eger isteyen arkadasiniz varsa bizde gonderebiliriz diye. Diyorum ya boyle duyarlu kurumlari gormek cok sevindirici ama sayisinin az olmasi dusundurucu. Bu kurumlarib hepsi bi sefkat yuvasi, sevgi,bilgi, ilgi yuvasi ise hemen hemen hepsinin sizler gibi olmasi gerekiyor fakat dedigim gibi bu Rehabilitasyon merkezlerinde boyle duyarli kurumlarin sayisi sanirim devede kulak kaliyor bizim ulkemizde. Umarim hepsi biran once ogretmenlere karsi her manada daha duyarli olmaya calisirlar. Cunku kurumlarin ogretmene verdigi deger gosterdigi iyiniyet ayni zamanda egitime, cocuklara, ailelerine verdigi degeri gosterir bence.
07-09-2014
Kadir KINALI
Zihinsel Engelliler Sınıf Öğretmeni

Selamlar şöyle bir durum var ki;Adaleti hakkı savunmadığınız müddetçe zaten Rabbim işlerinizi rast getirmez.Diğer kurumlara laf söyleyemem bunada hakkım yoktur ama ben kurum sahibi olarak bana başvuran ilk bayan öğretmeni müdürüme tambihledim nasip bu arkadaşınmış diye ve öğretmen arkadaşa kurduğum cümle şöyleydi;bende çalışıp çalışmaman hiç önemli değil nasip sanaymış kim gelirse gelsin ilk sen gönderileceksin.duydum ki iptal edilmiş kurs 6 ay sonrada olsa ilk olarak sisteme yazılacak olan arkadaş odur.saygılar...
30-08-2014
Belirtilmemiş

Hocam resmi olarak sitede duyurulmadı ama hemen hemen herkes eylülde serfitika programı açılacağını söylüyor yani kesin açılacak gibi tarihi ve yeride 1-2 haftaya açıklanır büyük ihtimal.
18-08-2014
Kadir KINALI
Zihinsel Engelliler Sınıf Öğretmeni

Arkadaşlar Merhabalar, Eylül ayında açılacak kurs ile ilgili resmi bir ibareye ulaşamadım. Resmiyet kazandı mı eylüldeki kurs ? kazanmadıysa eylülde olduğuyla ilgili sağlam delilleriniz nelerdir paylaşır mısınız ? Teşekkürler
18-08-2014
Ramazan TUĞLUK
Zihinsel Engelliler Sınıf Öğretmeni

<p>Aynen hocam yazdik belirttik ama bir kurum mudurude cikip demiyorki ;yok biz hic kar amaci gutmeden cok ogretmen gonderdik yada gonderiyoruz gibi cumleler. Herkes düşmüş kendi cebinin derdine malesef .<br /> Ama sizinde dediğiniz gibi bunun önemli sebeplerinden birtanesi de bu eğitim kurumlarını fırıncı, nalbur, kasap, bakkal gibi şahısların açıyor yada satın alıyor olması sanırım.</p>
18-08-2014
Kadir KINALI
Zihinsel Engelliler Sınıf Öğretmeni

kadir hocam çok güzel ifade etmişsiniz..teşekkür ederim. bu böyle devam ettiği müddetçe kalkınmamız,yol almamız mümkün değil zaten. değerli rehabilitasyon merkezi sahiplerinin de titreyip kendilerine gelmesinde fayda var.ava giderken avlanabilirler de... bu kurumlar yasal boşluklukları kullanıyor.herkes rehabilitasyon açamamalı.ama malesef biraz parası olan hemen kurum açmaya kalkıyor.fırıncısı,nalburu,hırdavatçısı ve benim yakinen tanıdığım tarım ile uğraşan abdulgaffar ağa.sonra eğitmenleri kullanmaya kalkıyorlar...tüm dernekler gerekiyorsa birleşmeli,ilgili bakanlıklara önerilerini iletebilmelidir ? yoksa bu bizim kanayan yaramızdır..bu sorun çözülmez..atalet halinden kurtularak harekete geçmeli diye düşünüyorum..
13-08-2014
Abdulkadir ILGAZ
Psikolog

Sorunun yanıtını biliyor musunuz?
Sorunun yanıtını biliyorsanız, lütfen aşağıdaki alanı kullanarak soruyu yanıtlayınız.

 

Soruyu yanıtlarken:

  • Doğrudan soruyu yanıtlayınız, veya soruya verilen diğer yanıtları geliştirecek şekilde yanıt veriniz
  • Yanıtınızda hakaret, küfür veya kanunlara uygun olmayan paylaşımlar bulunmamalıdır. Buna uygun hareket etmeyen üyelerimizin üyelikleri durdurulacaktır
Ücretsiz İş İlanı
Özel eğitim ve sağlığın ortak paydası olan Rehabilitasyon.com adresinin sektöre özel iş veren ile iş arayan arasında ne kadar iyi bir köprü olduğunu görebilmeniz için çok kısa süreliğini ÜCRETSİZ bir İş İlanı verebilirsiniz.
Eleman mı Arıyorsunuz?

Çalışanınız sizi yüzüstü bıraktı, ortada mı kaldınız?

Artık bunları dert etmeyin! Hemen bir iş ilanı ver, gelen başvuruları incele, birkaç görüşme yap ve uzmanla çalışmaya başla. Hepsi bu...

PKT, KDF, BEP, GÖF ve diğer formları otomasyonunuz otomatik hazırlasın