26-01-2015 |

Görme Engelli Kadın Özel Bir Gözlük Sayesinde Yeni Doğan Bebeğini Gördü

ABD'de görme engelli bir kadın, taktığı özel gözlük sayesinde bebeğini ilk kez görebildi.

RADİKAL - 2015 yılı, teknolojinin insanlar için en güzel icatlara imza attığı bir yıl olacak gibi görünüyor. Geçtiğimiz günlerde fiziksel engelli bir gencin bakışlarıyla piyano çalabilmesinin ardından şimdi de, görme engelli bir anne yeni doğan bebeğini ilk kez görebildi.

Huffington Post’ta yer alan habere göre Kathy Beitz adlı genç kadın çocukluğundan beri görme engelliydi. En büyük isteklerinden biri ise, doğduğu gün bebeğini görebilmekti.

Bu isteği öğrenen eSight şirketi harekete geçti. Görme engelli insanlara görme imkânı tanıyan özel gözlüklerinden birini bir günlüğüne Beitz’e ödünç veren şirket, genç anneye hayatının en güzel dakikalarını yaşattı.

‘AYAKLARI EŞİMİNKİLERE BENZİYOR’

Kendisi gibi görme engelli olan ablası Yvonne Felix tarafından çekilip internete yüklenen videoda, Beitz’in oğlunu ilk gördüğü anlara tanık olan herkes çok duygulandı.

Kathy Beitz yaşadığı anları şöyle anlattı: “Hayatta gördüğüm ilk bebeğin benim bebeğim olması gerçekten çok etkileyici. Ayakları eşiminkilere benziyor. Eşimin ona nasıl baktığını görmek de inanılmaz güzel bir duygu. Bebeğime âşık oldum.”

Haberin devamı için linke tıklayınız.

Kaynak: http://www.radikal.com.tr

Yorumlar (0)

Henüz yorum yapılmadı
Üyelik Gerekli

Yorum yapanları görebilmek ve yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

İş Arayanlar

iş arayan 613 kişi var. Hemen irtibata geçerek personel eksikliğinizi tamamlayın.

Dün

Mebrure F.
Çocuk Gelişimcisi

Dün

Haydar H. Y.
Çocuk Gelişim ve Eğitim Uzmanı

Dün

Merve N. Ş.
Uzman Öğretici

Dün

Sudenur A.
Psikolog

Dün

Kevser Y.
Uzman Öğretici

Ücretsiz İş İlanı
Özel eğitim ve sağlığın ortak paydası olan Rehabilitasyon.com adresinin sektöre özel iş veren ile iş arayan arasında ne kadar iyi bir köprü olduğunu görebilmeniz için çok kısa süreliğini ÜCRETSİZ bir İş İlanı verebilirsiniz.

21 yıllık birikim ve tecrübeyi içeren EÇOP ile tüm işlemlerinizi hızlıca yapın!

Kullanıcı Görüşleri...