Çok Yakında İstanbul Arnavutköy'de Bolluca Rehabilitasyon Hizmete Açılıyor. - Arnavutköy Özel Bolluca Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi - Kurumsal Haberler

Çok Yakında İstanbul Arnavutköy'de Bolluca Rehabilitasyon Hizmete Açılıyor. - Arnavutköy Özel Bolluca Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi - Kurumsal Haberler
Arnavutköy Özel Bolluca Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi

PKT, KDF, BEP, GÖF ve diğer formları otomasyonunuz otomatik hazırlasın

Ücretsiz İş İlanı
Özel eğitim ve sağlığın ortak paydası olan Rehabilitasyon.com adresinin sektöre özel iş veren ile iş arayan arasında ne kadar iyi bir köprü olduğunu görebilmeniz için çok kısa süreliğini ÜCRETSİZ bir İş İlanı verebilirsiniz.
İş Arayanlar

iş arayan 633 kişi var. Hemen irtibata geçerek personel eksikliğinizi tamamlayın.

Dün

Kevser Y.
Uzman Öğretici

Bugün

Merve N. Ş.
Uzman Öğretici

Dün

Meftune S.
Çocuk Gelişimcisi

Dün

İrem E.
Eğitim Koordinatörü

Dün

İrem Ş.
Müdür Yardımcısı


22-10-2019 |

Çok Yakında İstanbul Arnavutköy'de Bolluca Rehabilitasyon Hizmete Açılıyor.

Kurucumuz Eyüp Tunahan14 yıldır özel eğitim ve rehabilitasyon alanında farklı gelişen bireylere gönül veren bir eğitimci olarak; rehabilitasyon, engelli bakım merkezinde stajer, psikolog, çocuk-aile danışmanı ve müdür olarak görevlerde bulunmuştur.

Meslek hayatına 9 yıl önce Arnavutköy Çarem Rehabilitasyon ve Arnavutköy Çarem Bakım Merkezi ile başlayarak, Psikolog ve İdari Amir olarak bir süre görev yapmıştır.

Arnavutköy için, "iyi hizmet almak her bireyin hakkıdır" misyonu ile Arnavutköy Bolluca Rehabilitasyon merkezini kurmuştur.

"Engelleri kaldırmak için bir el de sen uzat" projesi kapsamında tüm ulaşım, değerlendirme ve eğitimlerini ücretsiz olarak sunmayı ve sürekli eğitimsel hedeflerini iyileştirmeyi ilke edinmiştir.

Psikolog Eyüp Tunahan'ın çalışmaları ve öz geçmişi için;

http://www.eyuptunahan.com.tr
www.arnavutkoyrehabilitasyon.com

Yorumlar (0)

Henüz yorum yapılmadı
Üyelik Gerekli

Yorum yapanları görebilmek ve yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.