17-12-2015 |

Özel Eğitim Gören Öğrenciler İçin Materyal Desteği

Batman İl Milli Eğitim Müdürlüğünden Özel Eğitim Sınıfları ve Destek Eğitim Odalarına malzeme dağıtımı RAM'da yapıldı.

Rehberlik ve Araştırma Merkezi konferans salonunda gerçekleşen malzeme dağıtımına, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan ve okullarında özel eğitim sınıfları ve destek eğitim odaları olan okul müdürleri katıldı.

Malzeme dağıtımında konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan, “Akranlarından anlamlı düzeyde farklılık gösteren, özel eğitim öğrencilerimiz için sağlanan bu eğitim materyalleri, öğrencilerimizin daha kaliteli bir eğitim almalarına katkı sağlayacak. Özel eğitime ihtiyacı olan bu öğrencilerimizin hayata uyumunu kolaylaştırıcı ve kaliteli bir eğitim almaları için, Milli Eğitim Müdürlüğü olarak gerekli hassasiyeti her zaman göstermekteyiz. Ayrıca 2016 yılı içinde, 18 özel eğitim sınıfımızın bir kısım eğitim malzemelerini, RAM’ın koordinasyonunda yürüttüğümüz, ‘Engelleri Aşarak Hayata Bağlanıyoruz’ projesiyle karşılayacağız.” dedi.

Batman’daki özel eğitim sınıflarından TÜPRAŞ, Metin Bostancıoğlu ve Kültür İlkokullarının yanı sıra Bakanlığın kaynaştırma öğrencileri için 2015 yılında zorunlu kıldığı destek eğitim odalarının bulunduğu İMKB, TOKİ Dumlupınar ve Vakıfbank ilkokullarının eğitim materyalleri ve bir kısım donatım malzemesi ihtiyacı Bakanlığın sağladığı bütçeyle karşılandı.

(İLKHA)

Kaynak: http://www.dogruhaber.com.tr/haber/193930-Ozel-egitim-goren-ogrenciler-icin-materyal-destegi/

Yorumlar (0)

Henüz yorum yapılmadı
Üyelik Gerekli

Yorum yapanları görebilmek ve yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Ücretsiz İş İlanı
Özel eğitim ve sağlığın ortak paydası olan Rehabilitasyon.com adresinin sektöre özel iş veren ile iş arayan arasında ne kadar iyi bir köprü olduğunu görebilmeniz için çok kısa süreliğini ÜCRETSİZ bir İş İlanı verebilirsiniz.
Eleman mı Arıyorsunuz?

Çalışanınız sizi yüzüstü bıraktı, ortada mı kaldınız?

Artık bunları dert etmeyin! Hemen bir iş ilanı ver, gelen başvuruları incele, birkaç görüşme yap ve uzmanla çalışmaya başla. Hepsi bu...

PKT, KDF, BEP, GÖF ve diğer formları otomasyonunuz otomatik hazırlasın

Kullanıcı Görüşleri...