01-04-2016 |

Filli Boya'dan Engelli Öğrencilere Destek

Türk boya sektörünün lideri Filli Boya, engelli öğrencilerin atölye malzemelerini temin ederek mesleki eğitimlerine destek oldu.

Kadıköy Şöhret Kurşunoğlu Özel Eğitim Mesleki Eğitim Okulu'nda, İnşaat Teknolojileri ve Mobilya Dekorasyonu eğitimi atölye çalışmaları için ücretsiz sağlanan Filli Boya malzemeleri ile engelli öğrenciler keyifli bir çalışma ortamı yakalayarak başarılı çalışmalar gerçekleştirdi.

Türk boya sektörünün lideri Filli Boya, Kadıköy'de Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı, eğitilebilir zihinsel engelli öğrencilere mesleki eğitim veren Şöhret Kurşunoğlu Özel Eğitim Mesleki Eğitim Okulu atölye çalışmalarında malzeme eksikliği nedeniyle uygulama eğitimlerinin aksamasını önlemek amacıyla, İnşaat ve Mobilya alanında ihtiyaç duyulan yardımcı malzemeler sağladı. İşbirliği kapsamında, boya, silikon, tutkal, vernik gibi malzemelerin temin edilmesiyle öğrenciler keyifli bir çalışma ortamı yakalayarak birbirinden başarılı uygulamalar gerçekleştirdiler.

Özel eğitim alması gereken bireylere, sektörde ara eleman ihtiyacını karşılamalarına yönelik, eğitim ve öğretim veren Şöhret Kurşunoğlu Özel Eğitim Mesleki Eğitim Okulu, öğrencilerini ilgi, beceri ve yetenekleri doğrultusunda atölyelere yönlendiriyor. Atölyelerde 3 yıl boyunca mesleki eğitimin yanında matematik, resim, müzik, beden eğitimi, sosyal bilgiler, Türkçe gibi akademik derslerin yanı ısra iş ve staj imkanı sağlanmaktadır. Okulda, Seramik ve Cam Teknolojileri, Mobilya ve Dekorasyon, El Sanatları, Kuaförlük ve Güzellik Hizmetleri, İnşaat Teknolojileri, Kat Hizmetleri, Yiyecek İçecek Hizmetleri, Büro Yönetimi ve Bilgisayar olmak üzere 9 farklı alanda mesleki eğitim ve öğretim imkanı sağlanıyor.

Öğrenciye verilen eğitim modüllerinin sınır kontrolü otomatik yapın.

Kaynak: http://www.haberler.com

Yorumlar (0)

Henüz yorum yapılmadı
Üyelik Gerekli

Yorum yapanları görebilmek ve yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

İş Arayanlar

iş arayan 675 kişi var. Hemen irtibata geçerek personel eksikliğinizi tamamlayın.

Bugün

Mehmet M.
Uzman Öğretici

2 gün önce

Nazife D.
Çocuk Gelişimi ve Eğitimcisi

Bugün

Feryal G. D.
Sınıf Öğretmeni

Bugün

Kader G.
Fizyoterapist

2 gün önce

Burak Ç.
Özel Eğitim Öğretmeni

Öğrencilere verilen dersleri MEBBİS'e otomatik aktarın.

Ücretsiz İş İlanı
Özel eğitim ve sağlığın ortak paydası olan Rehabilitasyon.com adresinin sektöre özel iş veren ile iş arayan arasında ne kadar iyi bir köprü olduğunu görebilmeniz için çok kısa süreliğini ÜCRETSİZ bir İş İlanı verebilirsiniz.
Kullanıcı Görüşleri...