30-03-2017 |

Açıköğretimdeki Engelli Öğrencilere Canlı Destek

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi, engelli öğrencilerine yönelik sunduğu imkânlara bir yenisini daha ekledi.

Engelli öğrencilerin sınava hazırlık sürecinde özel materyallerle desteklenmesi; sınav organizasyonları sürecinde ise büyük puntolu kitapçıklar ve optik formlar, görme engelliler için özel yardımcılar, yatalak öğrenciler için evinde sınav gibi yapılan özel uygulamalar ile sınavlarındaki engellerin aşılması için çaba sarf eden Açıköğretim Sistemi, "Canlı Destek "uygulaması ile de engelli öğrencilerin sorunlarına ve sorularına günlük çözümler ve cevaplar bulmaya çalışıyor. Engelli öğrencilere sunulan bu yeni hizmetin önemine dikkat çeken Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sisteminden Sorumlu Rektör Yardımcısı ve Açıköğretim Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Yücel Güney, Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi olarak, engelli öğrencilerin engelleri aşması için gayret gösterdiklerini söyledi. Güney, "Sınav öncesi ve sınav anındaki engelleri aşmak için yaptığımız uygulamaların yanına, her gün engelli öğrencilerimizin sorularını yöneltebilecekleri "Canlı Destek" fırsatımızı da ekledik. Engelli öğrencilerimiz, her gün bu bir saat aralığında canlı olarak sorunlarını dile getirebilecek ve sorularını sorabileceklerdir. Biz de onlardan gelen istek ve şikâyetleri ivedi bir şekilde değerlendirerek, sorunlarını en kısa sürede çözmeye çalışacağız" dedi.

Engelli öğrencilerin, "Canlı Destek" uygulamasına ulaşmak için "engelsizaof.anadolu.edu.tr" adresinin ziyaret edip sayfanın sağ tarafındaki canlı destek butonu aracılığıyla sisteme giriş yaparak her gün 15:00-16:00 saatleri aracında canlı destek alabilecekleri bildirildi.

Öğrenci ve Veli bilgilerinin kolayca takip edin.

Kaynak: http://www.ulusalpost.com/acikogretimdeki-engelli-ogrencilere-canli-destek-83668h.htm

Yorumlar (0)

Henüz yorum yapılmadı
Üyelik Gerekli

Yorum yapanları görebilmek ve yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

İş Arayanlar

iş arayan 675 kişi var. Hemen irtibata geçerek personel eksikliğinizi tamamlayın.

Bugün

Nesrin G. A.
Özel Eğitim Öğretmeni

Bugün

Elif A.
Büro Yönetimi ve Sekreterlik Meslek Elemanı

2 gün önce

Burak Ç.
Özel Eğitim Öğretmeni

Bugün

Kader G.
Fizyoterapist

Bugün

Mehmet M.
Uzman Öğretici

21 yıllık birikim ve tecrübeyi içeren EÇOP ile tüm işlemlerinizi hızlıca yapın!

Ücretsiz İş İlanı
Özel eğitim ve sağlığın ortak paydası olan Rehabilitasyon.com adresinin sektöre özel iş veren ile iş arayan arasında ne kadar iyi bir köprü olduğunu görebilmeniz için çok kısa süreliğini ÜCRETSİZ bir İş İlanı verebilirsiniz.