11-12-2019 |

15 TATİL HEDİYEM ARKADAŞIMDAN

Antalya Kumluca Sarıcasu Özel Eğitim Meslek okulu ile Samsun Ladik Şehit Ersan Sancı Anadolu Lisesi öğrencileri aralarında hediyeleşme yaptılar.

Antalya İli Kumluca ilçesi Sarıcasu Özel Eğitim Meslek Okulu 9. Sınıf öğrencileri ile Samsun İli Ladik İlçesi Şehit Ersan Sancı Anadolu Lisesi 10. Sınıf öğrencileri aralarında “15 TATİL HEDİYEM ARKADAŞIMDAN” isimli bir proje gerçekleştirdi. Bu proje kapsamında özel eğitim meslek okulu öğrencileri, görsel sanatlar ve el sanatları atölyesinde yapmış oldukları ürünleri ve sınıf öğretmenleri Abdullah Demir’in kendi kütüphanesinde bulunan kitaplardan Ladik’te bulunan akranlarına 15 tatil hediyesi olarak gönderdi.

Anadolu lisesi öğrencileri ve  sınıf öğretmenleri Özlem KILIÇER de özel eğitim okulu öğrencilerine, hikaye kitapları ile boya kalemleri, kurşun kalemler, silgi ve 15 tatil hediyesi olarak gönderdi. Her iki okul öğrencileri birbirlerine 15 tatil hediyesi göndererek akranları ile olumlu bir ilişki ve iletişim geliştirdiler. Özellikle özel eğitim öğrencilerinin fark edilmesi, akranları açısından sahiplenilmesi, hatta hiç tanımadığı ve belki de ömrü hayatı boyunca hiç karşılaşmayacağı akranına hediye gönderen Anadolu lisesi öğrencilerinin bu azmi toplumumuzun özel eğitime muhtaç bireylere sahip çıkmasına örnek oluşturmuştur.

Özel eğitim açısından akran etkileşimi önemli bir unsur olmakla beraber, bütünleşme uygulamaları açısından da işlevsel çalışmaları barındırmaktadır. Özel eğitim öğrencilerime bu çalışmada gösterdikleri özveriden dolayı Ladik Şehit Ersan Sancı Anadolu Lisesi öğrencilerine çok teşekkür ediyorum. Bu projeyi hayata geçirmemizde öncülük eden Ladik Şehit Ersan Sancı Anadolu Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Sayın Özlem KILIÇER Hocama da şükranlarımı ve öğrencilerim adına teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Normal eğitim ortamında bulunan dostlarımızın özel eğitim ortamındaki öğrencilerine sahip çıkmaları ve onlar için mutluluk verici çalışmalar yapması hiç kuşkusuz bizleri ziyadesiyle memnun etmektedir. Her iki okul idaresine de bu projede yer alan öğrenci ve öğretmenleri desteklediklerinden dolayı teşekkür ederiz. Sarıcasu Özel Eğitim Meslek Okulu Müdürü Sayın Aydın DERMENCİOĞLU’NA ve  Ladik Şehit Ersan Sancı Anadolu Lisesi Müdürü Sayın Behzat DİKMEN Beye sonsuz teşekkürler.

Öğrenci ve Veli bilgilerinin kolayca takip edin.

Abdullah DEMİR

Kumluca Sarıcasu Özel Eğitim Meslek Okulu Özel Eğitim Öğretmeni

Fotoğraflar

Yorumlar (0)

Henüz yorum yapılmadı
Üyelik Gerekli

Yorum yapanları görebilmek ve yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Özel Eğitim Uzmanı

Ücretsiz İş İlanı
Özel eğitim ve sağlığın ortak paydası olan Rehabilitasyon.com adresinin sektöre özel iş veren ile iş arayan arasında ne kadar iyi bir köprü olduğunu görebilmeniz için çok kısa süreliğini ÜCRETSİZ bir İş İlanı verebilirsiniz.
Yenilenen EÇOP'u Denediniz mi?
Engelli Çocuklar Otomasyon Programı (EÇOP) yenilendi, Demo indirip anında, MEBBİS'den bilgilerinizi yükleyerek hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.
ÜCRETSİZ demoyu hemen indirin ve yükleyin.
  • SINIRSIZ Kullanıcı ve Öğrenci
  • Veritabanı sunucu hizmeti
  • Uzak sunucuya otomatik yedekleme
  • E-fatura entegrasyonu
  • Web tabanlı (mobil uyumlu) veya Masaüstü kullanımı
  • MEBBİS otomatik veri alma ve aktarımı
  • Tüm formların otomatik hazırlanması
  • Yılsonu değerlerlendirme işlemlerinin tek tuşla yapılması
  • Faturaların otomatik üretilmesi ve hatasız MEBBİS'e aktarılması
  • Online teknik destek imkanı
  • Pratik ders yazılabilmesi
İş Arayanlar

iş arayan 613 kişi var. Hemen irtibata geçerek personel eksikliğinizi tamamlayın.

Dün

Haydar H. Y.
Çocuk Gelişim ve Eğitim Uzmanı

Dün

Şeyma İ.
Sosyal Hizmetler

Dün

Ömer T.
Psikolog (Klinik)

Dün

Hazal A.
Odyolog

Dün

Kevser Y.
Uzman Öğretici

Kullanıcı Görüşleri...