KOCAELİ-GEBZE BESYILDIZ ÖZEL EĞİTİM VE REHABİLİTASYON MERKEZİNDE UZMAN EĞİTMENLER EŞLİĞİNDE MUAY THAİ ve KICK BOX TEKNİKLERİ KURSU - Özel Beşyıldız Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi - Kurumsal Haberler

KOCAELİ-GEBZE BESYILDIZ ÖZEL EĞİTİM VE REHABİLİTASYON MERKEZİNDE UZMAN EĞİTMENLER EŞLİĞİNDE MUAY THAİ ve KICK BOX TEKNİKLERİ KURSU - Özel Beşyıldız Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi - Kurumsal Haberler
Özel Beşyıldız Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi
Kullanıcı Görüşleri...
Yenilenen EÇOP'u Denediniz mi?
Engelli Çocuklar Otomasyon Programı (EÇOP) yenilendi, Demo indirip anında, MEBBİS'den bilgilerinizi yükleyerek hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.
ÜCRETSİZ demoyu hemen indirin ve yükleyin.
  • SINIRSIZ Kullanıcı ve Öğrenci
  • Veritabanı sunucu hizmeti
  • Uzak sunucuya otomatik yedekleme
  • E-fatura entegrasyonu
  • Web tabanlı (mobil uyumlu) veya Masaüstü kullanımı
  • MEBBİS otomatik veri alma ve aktarımı
  • Tüm formların otomatik hazırlanması
  • Yılsonu değerlerlendirme işlemlerinin tek tuşla yapılması
  • Faturaların otomatik üretilmesi ve hatasız MEBBİS'e aktarılması
  • Online teknik destek imkanı
  • Pratik ders yazılabilmesi
İş Arayanlar

iş arayan 670 kişi var. Hemen irtibata geçerek personel eksikliğinizi tamamlayın.

2 gün önce

Serhat B.
Zihinsel Engelliler Sınıf Öğretmeni

Dün

Muhammet H. T.
Fizyoterapist

Dün

Mehmet M.
Uzman Öğretici

Dün

Musa E.
Okul Müdürü

Dün

Kahraman A.
Sosyolog

Ücretsiz İş İlanı
Özel eğitim ve sağlığın ortak paydası olan Rehabilitasyon.com adresinin sektöre özel iş veren ile iş arayan arasında ne kadar iyi bir köprü olduğunu görebilmeniz için çok kısa süreliğini ÜCRETSİZ bir İş İlanı verebilirsiniz.

09-05-2017 |

KOCAELİ-GEBZE BESYILDIZ ÖZEL EĞİTİM VE REHABİLİTASYON MERKEZİNDE UZMAN EĞİTMENLER EŞLİĞİNDE MUAY THAİ ve KICK BOX TEKNİKLERİ KURSU

           Besyıldız Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi spor aktivitelerine her Cumartesi saat  15.00 ile 17.00 saatleri arasında Beden Eğitimi Öğretmenimiz Fatma ÇOĞAN ile uzman hocalarımız Nadir IRMAK ve Harun ÇİFTCİ tarafından Muay Thai ve Kick Box kurslarımız devam etmektedir. Kursa devam eden sporcularımıza muay thai ve kıck box kıyafetleri, spor ayakkabısı ve boks eldivenleri hediye edildi. İlçemizin kent meydanında yapılacak olan 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı katılacak Muay Thai sporcularımız gösteriye hazırlanmaktadır. 

       Kurumumuz hakkında daha fazla bilgi için, kurumumuzun facebook (www.facebook.com/besyildizozelegitimokulu) adresinden ve kurumumuzun (www.besyildizozelegitim.k12.tr) web sitesinden yayınlanan etkinlik haberlerimizi  takip edebilir, ayrıca  şubemiz olan Özel Mucize Çocuk Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi facebook  www.facebook.com/mucize41 hesabından etkinliklerimizi takip edebilirsiniz.

     Kurumumuzda GÖRME-İŞİTME-ZİHİNSEL-KONUŞMA BOZUKLUKLARI-YAYGIN GELİŞİMSEL BOZUKLAR-ÖZEL ÖĞRENME GÜÇLÜĞÜ-BEDENSEL ENGELLİ BİREYLER DESTEK EĞİTİM programlarıyla, bölgede tüm programların bir arada olduğu tek kurum olma özelliğini taşımaktadır.

ETKİNLİK RESİMLERİ 

 

Fotoğraflar

Yorumlar (0)

Henüz yorum yapılmadı
Üyelik Gerekli

Yorum yapanları görebilmek ve yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.