Uygulamalı Davranış Analizinin Otizmli Bireylerde Kullanımı Semineri - Dilgem Danışmanlık Merkezi ( Dilgem ) - Kurumsal Haberler

Uygulamalı Davranış Analizinin Otizmli Bireylerde Kullanımı Semineri - Dilgem Danışmanlık Merkezi ( Dilgem ) - Kurumsal Haberler
Dilgem Danışmanlık Merkezi ( Dilgem )
Eleman mı Arıyorsunuz?

Kurumunuzda çalışacak personele mi ihtiyacınız var?

Artık bunları dert etmeyin! Hemen bir iş ilanı ver, gelen başvuruları incele, birkaç görüşme yap ve uzmanla çalışmaya başla. Hepsi bu...

Kullanıcı Görüşleri...
Ücretsiz İş İlanı
Özel eğitim ve sağlığın ortak paydası olan Rehabilitasyon.com adresinin sektöre özel iş veren ile iş arayan arasında ne kadar iyi bir köprü olduğunu görebilmeniz için çok kısa süreliğini ÜCRETSİZ bir İş İlanı verebilirsiniz.

PKT, KDF, BEP, GÖF ve diğer formları otomasyonunuz otomatik hazırlasın


24-02-2017 |

Uygulamalı Davranış Analizinin Otizmli Bireylerde Kullanımı Semineri

UYGULAMALI DAVRANIŞ ANALİZİNİN OTİZMLİ BİREYLERDE KULLANIMI

Ücret:

Mezun:150TL

Öğrenci:120TL

Grup Katılım:5 Kişi üzeri katılımlar öğrenci ücreti üzerinden ücretlendirilir.

Banka Hesap Bilgileri:

DİLGEM Eğitim Öğretim Danışmanlık ve Yayıncılık Ltd. Şti.

BANKA Adı:Yapı Kredi Bankası Pendik Aydınlıyolu Şubesi (517)

IBAN NO: TR29 0006 7010 0000 0046 3583 98

Eğitim Bilgisi:

Lisans: George Mason University Psikoloji Bölümü / ABD

Yüksek Lisans: George Mason University Applied Behavior Analysis- ABA(Uygulamalı Davranış Analizi) /ABD

Sertifika: California University Erken Çocukluk Müdahale Programı /ABD
Hedef Kitle

Özel Eğitim sektöründe çalışan ya da çalışmayı hedefleyen herkes katılabilir.

Applied Behavior Analysis- ABA(Uygulamalı Davranış Analizi) Nedir?

Applied Behavior Analysis, sosyal önem taşıyan davranışları değiştirmeyi, öğretmeyi amaçlayan davranışçı psikolojinin öne sürdüğü, davranış temel prensiplerine dayalı süreçleri kullanan bir bilim dalıdır.

 

Applied Behavior Analysis-ABA (Uygulamalı Davranış Analizi) somut gözlemlerden yola çıkar ve bireye kazandırılması hedeflenen davranışın gözlemlenip, buna uygun hedeflerle çalışılması planlanır.

 

Edinimler veya azaltılması değiştirilmesi hedeflenen davranışların hangi oranda olduğu grafiklerle, tutulan datalarla planlanır. Kısa zaman çerçevesinde davranış kazandırma, davranış değiştirme, problemli davranışların azaltılması mümkündür. Pekiştireç kullanımıyla davranışın kalıcılığı hedeflenir.

Uygulamalı Davranış Analizi, otizmli bireylerin yetersizlik alanlarında beceri öğretimi ve sorun davranışlarıyla başa çıkmada deneysel olarak etkili olduğu ortaya konmuş olan çok sayıda bilimsel dayanaklı uygulama sunmaktadır. Bu seminerde bu uygulamalar eşliğinde Uygulamalı Davranış Analizinin otizm spektrum bozukluğu olan bireylerde kullanımı anlatılacaktır.

Öğrenciye verilen eğitim modüllerinin sınır kontrolü otomatik yapın.

ÖNEMLİ HATIRLATMA!

Belgelendirme:Katılımcılara Köln/ Almanya kökenli bir firma olanPROLOG TURKEY ve DİLGEMonaylı 8 ders saati süreli KATILIM BELGESİ verilecektir.

Kayıt:

a. Kayıt için katılımcıların aşağıdaki hesap numarasına seminer ücretini yatırdıktan sonra seminer adıyla birlikte adı-soyadı, telefon numarası bilgilerini dilgem@dilgem.com.tr mail adresine e-mail atmaları gerekmektedir.

b.http://www.prologturkey.com/tr/egitim-ve-seminerlerimiz--k linkine tıklayarak ürün satın alır gibi semineri satın almaları gerekmektedir.

Yorumlar (0)

Henüz yorum yapılmadı
Üyelik Gerekli

Yorum yapanları görebilmek ve yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.