Soru-Cevap

Soru-Cevap Formu

Zihinsel engelliler sınıf öğretmeni hakkında

merhabalar. ben rehabilitasyon merkezlerinden birine başvurdum. şuan için kabul edildim gibi kursa göndereceklerini söylediler. 2 yıl sözleşme imzalamak kaydıyla. yalnız şöyle bir problemim var. sınıf öğretmeni mezunuyum ve şubatta atama olursa ya da seneye kpss sınavına girip yüksek bir puan alırsam devlete girmeme müsaade edebilirler mi?

28-10-2013
Mehmet BORA
Sınıf Öğretmeni
Öğrenci, veli, verilen eğitimler, kesilen faturalara ait ayrıntılı istatistik çıkartın.
6 Yanıt
sayın arkadaşlar kursa gitmeden önce özel şartlara bu gibi şartları konuşup yazmanız gerekmektedir.şayet yazmaz ve kurum öğretmen bulamaz ise istifa edemezsiniz.bırakıp giderseniz kurumu zarara uğratmanız sebebiyle tazminat davası açabilir ve sizden bu ziyanı alır.ticarette söz geçersiz kanun ve evrak geçerlidir.onun için sözleşmize önce özel şartları yazın.tabiki sizin devlete atanmanız en doğal hakkınız ama kurumunda sorunsuz ve işine gelen personeli çalıştırma hakkı
28-11-2013
Hayrettin BAYRAKTAR
Okul Müdürü

Devlete atama olursan kanunen istifa etmiş sayılırsın. Kurum sahibi bu konuda sizlerden hiç bir hak idda edemez. Hak idda etsede bir şey yapması mümkün değil. Aynı konumdaki arkadaşlarımız direk atama sonucu devlete geşis yaptılar.
26-11-2013
Recep KAYALAR
Zihinsel Engelliler Sınıf Öğretmeni

Arkadaşlar sertifika programı için ikidir açılır açılmaz girişim yapıldığı halde kontenjan dolu gösteriyor bunun sebebini ve bi çözümünü bilen var mı acaba ?
05-11-2013
Sinem SOLMAZ
Sınıf Öğretmeni

veyahut devlette çalışmak isteyenler sertifika programına hiç başvurmasınlar. devleti hiç düşünmeyenler bu alana giriş yapsın.
01-11-2013
Belirtilmemiş

hocam sıkıntı olmaz konuşmanıza bile gerek yok ama kuruma atamaya başvurduğunuzu önceden bilgi verin ki kurum yöneticileri de önlem alsın...
30-10-2013
Belirtilmemiş

Şubatta veya seneye olan atanma durumunuzu kurumla anlaşırken konuşmanız gerekiyordu. Ben de 1 yıllığına anlaşacak gibiyim, ama şubatta atama olursa veya ne zaman atanırsam göndereceklerini bu konuda öğretmenlere sıkıntı yapmayacaklarını söylediler.Kurumunuz anlayışlı olursa bir sorun çıkmaz.
29-10-2013
Sümeyye ÖZÇUBUK
Sınıf Öğretmeni

Sorunun yanıtını biliyor musunuz?
Sorunun yanıtını biliyorsanız, lütfen aşağıdaki alanı kullanarak soruyu yanıtlayınız.

 

Soruyu yanıtlarken:

  • Doğrudan soruyu yanıtlayınız, veya soruya verilen diğer yanıtları geliştirecek şekilde yanıt veriniz
  • Yanıtınızda hakaret, küfür veya kanunlara uygun olmayan paylaşımlar bulunmamalıdır. Buna uygun hareket etmeyen üyelerimizin üyelikleri durdurulacaktır

PKT, KDF, BEP, GÖF ve diğer formları otomasyonunuz otomatik hazırlasın

Eleman mı Arıyorsunuz?

Kurumunuz büyüyor, ekstra yeni personele mi ihtiyacınız oldu?

Artık bunları dert etmeyin! Hemen bir iş ilanı ver, gelen başvuruları incele, birkaç görüşme yap ve uzmanla çalışmaya başla. Hepsi bu...

Ücretsiz İş İlanı
Özel eğitim ve sağlığın ortak paydası olan Rehabilitasyon.com adresinin sektöre özel iş veren ile iş arayan arasında ne kadar iyi bir köprü olduğunu görebilmeniz için çok kısa süreliğini ÜCRETSİZ bir İş İlanı verebilirsiniz.