Soru-Cevap

Soru-Cevap Formu

rehabilitasyonda çalışan piskologlar lütfen cevaplar mısınız ?

arkadaşlar 1 aydan beri bir kurumda psikolog olarak görev yapıyorum fakat şöyle bir şey var kurum tarafından benden beklenen performans şunlar
*derslere girmek (bazen nerdeyse 6 saat derse girdiğim oluyor hatta genel de)
*pc başında evrak tutmam vs isteniyor
*dikkat eksikliği vs ile kuruma gelen çocuklara bedenen ve zihnen hiçbir sorunu olmayan öğrencilere teog sınavına hazırlanan öğrencilere ders vermem isteniyor matematik ve türkçe ?
bilen kurum veya kurumda çalışan her kim varsa bana bilgi verebilir mi lütfen çok acil ? bunlar benim görevlerim değil çünkü ..

16-01-2015
Seden BAŞAK
Psikolog
Öğrencilere verilen dersleri MEBBİS'e otomatik aktarın.
9 Yanıt
Kurumsal yapıya ulaşilmadıkça bu sorunlar hep yaşanacaktir.Ayrıca işini iyi yapmayan hem ışveren hemde çalışan personel oldukça dolu.
28-01-2015
Belirtilmemiş

Büyük bir ihtimalle haşlandığınızın farkında olmayacaksınız.Temennim odur ki bulunduğunuz kap kırılıp (kabın sağlamlığı önemli tabiiki ) Su 100 dereceye ulaşmadan kurtulmanızdır :))
20-01-2015
Belirtilmemiş

Anladım tabi ki :)) cok yerin de ve guzel bir ornek oldu benim icin bakalım benim deney nasıl sonuçlanacak :)))
20-01-2015
Seden BAŞAK
Psikolog

Sayın seden Hanım.Birde şöyle bir durum var, teşbihte hata olmaz derler.kurbağa deneyini bilirsiniz sıcak suya bırakılan kurbağa nasıl sıçrıyor kaçıyorsa,altında ateş yanan soğuk suya bırakılan kurbağa haşlandığının bile farkına varmadan zaman geçtikçe ölüyor.Maalesef durum böyle siz sıçramadakça altınızdaki su kaynamaya devam edecek,taakii siz haşlanana kadar.umarım anlatabilmişimdir :)

20-01-2015
Belirtilmemiş

Okudum defalarca emin olabilirsiniz sadece meb'in degil açılan yüzlerce forumda ki konu ve yorumları da okudum benim durumumda olup hoşnut olmayan cok psikolog var üstelik kurumun branş öğretmenleri de durumdan şikayetçi bilemiyorum susuyoruz efendim sadece susuyoruz :))
19-01-2015
Seden BAŞAK
Psikolog

MEB.Nın Özel Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezleri Yönetmeliğini okumalısınız.
19-01-2015
Ramazan ÇAVDAR
Özel Eğitim Öğretmeni

Istanbul da gorev yapıyorum dediğiniz gibi bazı modüller de ders verilebilir fakat ise girerken söylenilen ile suan beklenilen arasında dunya kadar fark var ben ozel egitim öğretmeni degilim üstelik teog sınavına hazırlanan bir öğrencinin sorumluluğunu alacak kadar da sayısal bilgim olmamasına rağmen kurum geçiştiriyor burda kendimi geçtim cocukların da gelecegi olumsuz etkilenecek branş öğretmenleri çıkıp gittikten sonra kurum öğretmen almamak icin hepsini farklı öğretmenlerimizin ustune yıktı ben de psikolog gorevi hariç herseyi yapıyorum ..
18-01-2015
Seden BAŞAK
Psikolog

Bu arada yanlış anlaşılma olmasın psikologlarda bazı modüllerde derse girebiliyor.belkide kurumunuzda bu modülde öğrenciler vardır,hemen yargılamamak lazım..
17-01-2015
Belirtilmemiş

Hocam hangi ilde görev yaptığınızı bilmiyorum fakat sabredin 1 nisanda 42 il avuçiçi okutma sistemine geçiyor.Artık öyle kafasına göre herkez herşeyi yapamayacak.İşini hakkıyla yapan yapmayan ayıklanacak.bu arada sadece derslere giremeyeceksiniz.diğer vazifeniz olmayan işlere koşturacaklar büyük ihtimalle sizi.kolay gelsin...
17-01-2015
Belirtilmemiş

Sorunun yanıtını biliyor musunuz?
Sorunun yanıtını biliyorsanız, lütfen aşağıdaki alanı kullanarak soruyu yanıtlayınız.

 

Soruyu yanıtlarken:

  • Doğrudan soruyu yanıtlayınız, veya soruya verilen diğer yanıtları geliştirecek şekilde yanıt veriniz
  • Yanıtınızda hakaret, küfür veya kanunlara uygun olmayan paylaşımlar bulunmamalıdır. Buna uygun hareket etmeyen üyelerimizin üyelikleri durdurulacaktır
Ücretsiz İş İlanı
Özel eğitim ve sağlığın ortak paydası olan Rehabilitasyon.com adresinin sektöre özel iş veren ile iş arayan arasında ne kadar iyi bir köprü olduğunu görebilmeniz için çok kısa süreliğini ÜCRETSİZ bir İş İlanı verebilirsiniz.
İş Arayanlar

iş arayan 620 kişi var. Hemen irtibata geçerek personel eksikliğinizi tamamlayın.

Bugün

Zeliha T.
Uzman Öğretici

Dün

Afra Z. C.
Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmen

Dün

Ayşe A.
Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Öğretmeni

Bugün

Mehmet M.
Uzman Öğretici

Bugün

Çağatay Y.
Psikolog

Yenilenen EÇOP'u Denediniz mi?
Engelli Çocuklar Otomasyon Programı (EÇOP) yenilendi, Demo indirip anında, MEBBİS'den bilgilerinizi yükleyerek hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.
ÜCRETSİZ demoyu hemen indirin ve yükleyin.
  • SINIRSIZ Kullanıcı ve Öğrenci
  • Veritabanı sunucu hizmeti
  • Uzak sunucuya otomatik yedekleme
  • E-fatura entegrasyonu
  • Web tabanlı (mobil uyumlu) veya Masaüstü kullanımı
  • MEBBİS otomatik veri alma ve aktarımı
  • Tüm formların otomatik hazırlanması
  • Yılsonu değerlerlendirme işlemlerinin tek tuşla yapılması
  • Faturaların otomatik üretilmesi ve hatasız MEBBİS'e aktarılması
  • Online teknik destek imkanı
  • Pratik ders yazılabilmesi