|
Değerli Yetkililer öncelikle ricamız , size e-mail ile ulaşmakta çok zorluk çekiyoruz .
E-mail köşenizi sitenizde net bir köşeye yerleştirin .
Çok istirham ediyoruz .
Çok Değerli Yetkililer
Her türlü ihtiyacımızı sırtta taşımakla gideren , 59 yaşındaki ağbimden ve yengemden başka kimsemiz yok .
Bizler ağır kalp hastasıyız , ayrıca başka sağlık sorunlarımız da var.
50 yaşında özürlü ikiz kardeşler olarak , Devlet Hastanesinden 100% yüz özürlü heyet raporumuz var .
Aile olarak maddi sıkıntı içinde olmamıza rağmen , sağlık sorunumuz nedeniyle sık sık hastaneye gitmek zorunda kalıyoruz.
Bir yere giderken normal araba ve taksiye , sırtta taşınıp binerken , kapıları az açıldığı için kafamızı kolumuzu çarpıp vurunca , günlerce ağrıyan , bazen çıkık yaralanma ve incimeler oluyor .
Oturulan koltuklar dar geldiğin den , bağdaş kuramadığımız için , kısa yolculukta bile dizimiz ve ayağımız şişiyor .
Efendin 4 duva arasından kurtulmak için , bize uygun normal , yurt içinde alınabilecek , 5-6 kişilik bir münübüse çok acil ihtiyacımız var.
Arabayı ağbim sürecek . İkici el olmasının hiç önemi yok .
Böyle bir münübüsü , yutr içinden almak için , hangi kuruma ,nereye nasıl başvurmamız lazım .
Bu konuda bizi resmi yollardan araştırıp ihtiyaç tesbitimizi yaptıktan sonra , bu arabanın alınmasında , nasıl başvursak ,kim destek verip , gerekli yardımı yaparlar .
Kaymakam Bey sağ olsun 2 ay önce ziyarete geldi . Bu konuyu ona açtık , yardım edecek kurumları bulursanız , her türlü referansı veririm dedi .
Bize bigilerinizle destek verip , bizi rahatlatacak bu araçı , almamıza destek olursanız , duamız daima Sizlerle olacaktır.
Arz ve talep ederiz .
En derin Selam ve Saygılarımızı yolluyoruz .
SALİH VE ŞAHİN - KARDAŞ
|