Sizin iş tanımınız nedir???

Konuyu Cevapla + Yeni Konu Aç
[ 20-10-2010 ] Sizin iş tanımınız nedir???

Merhaba arkadaşlar,
"Psikolog derse girmez" diye uğraştık. Kimimiz sorun yaşadı alandan ayrıldı, kimimiz bir şekilde kabul ettirdi. Ben ikinci gruba giriyorum. Ama şimdi bunun garip sonuçlarından bahsetmek istiyorum. Psikolog derse girmez, e o zaman neler yapar? Biz bunun cevabını çok iyi biliyoruz ama iş verenler bu konuda çok yaratıcı(!) olabiliyorlar. Ben de merak ettim acaba size dayatılan iş tanımı nedir?

[ 04-02-2012 ]
Bana tanımlanan iş tanımı velilere yakın olup "gözlerine" girmem idi. Herhalde anlaşılmıştır.
Aslında özel eğitim sahipleri aklıma gelince ya ders çalışmak için motivasyonum yükseliyor yada başka alanlarda kendimi geliştirmek için arayışlarda buluyorum kendimi. O nedenle sağolsunlar özel eğitim sahipleri sayesinde insan kendini çok geliştiriyor. Kanımca kişisel gelişime katkıları büyüktür. Ne demişler önce eğitim. Don't leave the school :)) Çocukları eğitirlerken sağolsunlar bizide eğitiyorlar.
[ 05-02-2012 ]
suç devletin ... öğrenci başı 400 tl veren devlet, bu kurumları tamamem devlet bünyesine almalı ya da o bölgede merkez okullar açarak özel eğitim kurumlarını tamamen kapatmalı, iş çığrından çıkmış durumda, olay büyük oranda parasal tarafa çekilmiş, eğitimin e.sinden anlamayanlar, ilkokul terk olanlar kurum açıyor, para kazanmaya, devleti soymaya bakıyor ama devlette bunu hakediyor ...
[ 02-03-2012 ]
Ne güzel söylediniz. Ben açıkcası bu yozlazmış özel eğitim çarkı içinde bulunmak zorunda olabileceğimizden dolayı sizin kadar açık yazmaya çekindim. Birde işin ilginç tarafı kendileri muhtaç olduklarında size her türlü ulaşmaya çalışırlarken siz burada ilanı görüp başvurmak istediğinizde paşalarımdan, sultanlarımdan ve prenseslerimden sanki sadaka dileniyormuşum gibi davranıp siz önce internetten başvuru yollayında bakalım gibi sanki çok kurumsal çalışıyormuş gibi insanları bozmaları. Biz çok iyi biliyoruz gerçekten muhtaç olduklarında özgeçmişlere bile bakmadıklarını senin diploman var mı var gel! Sen pazarlıktan haber ver! Ben kendim deneyimlemesem böyle olduğunu yazmam herhalde ama yazacak başka şeyde bırakmıyorlar paşalarım ve sultanlarım!
[ 03-03-2012 ]
değerli hocam zaten bu çarkın böyle olmasında birazda biz çalışanların ihmali ve açıkçası cahilliğinin de etkisi var, çalışanlar özlük hakkı nedir-iş tanımı ve alanı nedir-alan dışı çalışma koşulları sonucunda neler yapılmalı ve iş verenin yükümlülükleri nelerdir ?? bu gibi temel sorunların çözümlerini bilmiyorlar, bu durum patronların işine geliyor çünkü deneyimleye deneyimleye bu alanın açıklarını çok iyi öğrenmiş ve kullanmış oluyorlar.

çoğu kurum sahibini verilen eğitim-eğitim kalitesi-çalışanın huzuru ilgilendirmiyor, onlar sadece sizin dediğiniz gibi imza yetkisine bakıyorlar, bunun sebebi de yeni mezunların hemen iş bulma ve çalışma heveslisi olması oysa iyi bir örgütlenme ile hem ücret dengesizliği önlenebilir hem de uygun olmayan çalışma koşulları düzeltilebilir ama şu anki duruma göre bunlar yapılabilir mi, tabii ki hayır.

keşke iyimser konuşabilsek ...
[ 6 Gün Önce ]
Seyfettin bey, tabiki biz çalışanlarında ihmali var ancak çogunluk hemen herşeyi her şartı kabul ettiği için sizde kabul etmek zorunda kalıyorsunuz.

Aa birde ihmal derken şunu anlatmak isterim; özel eğitimdeki çalışma deneyimiyle övünen iyi bir okuldan mezun psikolog arkadaşın cin çıkarmak ve kovmak için "cinci" hocaya gidip ne kadar memnun kaldığını anlatıp birde bunu çevresindekilerede önerdiğine şahit olunca benim artık alandaki çalışanlardan mesleki hassasiyet konusunda bir beklentim kalmadı.