Soru-Cevap

Soru-Cevap Formu

Is imkanlari

Almanyada meslek egitimimi bitirmek üzereyim ve ülkemde calismak istiyorum. Yaklasik Iki sene boyunca ayri kurumlarda tecrübe edinme imkanim oldu. Istanbulda nerelerde calisabilirim? Bana yardimci olabilirseniz cok memnun olurum.

30-07-2014
Merve ESEN
İş ve Uğraşı Terapisti
Öğrenciye verilen eğitim modüllerinin sınır kontrolü otomatik yapın.
2 Yanıt

Mrb Hayırlı Geceler 25 Yasında Askerlıgını yapmıs ve Lise Mezunu biriyim.. Türkiye geneli şehirler arası tokilerin belediyelerin iller bankalarının altyapı kontrollugunu yaptım Operatördüm kamera teknisyeni.. ALLAH İzin verirse bu Eylülde düğünüm var ve artık temelli istanbuldayım ve düzenli bi iş imkanı arıyorum daha önce istanbulda bagcılar belediyesinde yapı denetımde arsivde ve yazı işleri müdürlügünde stajerlik yaptm emlak ofısınde ve pizza işinde falan calıstım amacım düzenli kalıcı sürekli bi iş istiyorum.. Yardımcı olabılırsenız Cok sevinirim Yardımınızı beklıyorum inşallah Allaha emanetsiniz kolay gelsin..

08-08-2014
Hakan DURAN
Bilgisayar Operatörü

genellikle psikiyatri servislerinde yatan hastalara hizmet verebilirsiniz..çünkü yatan hastaların gün içerisinde çok fazla boş vakitleri oluyor. yine toplum ruh sağlığı merkezlerinde de iş ve uğraşı terapisti aranmakta..buradaki hastalar için de durum aynı. istanbuldaki toplum ruh sağlığı merkezleri ve psikiyatri servisi olan hastanelerle irtibata geçerseniz yardımcı olabilirler...esen kalın..
06-08-2014
Abdulkadir ILGAZ
Psikolog

Sorunun yanıtını biliyor musunuz?
Sorunun yanıtını biliyorsanız, lütfen aşağıdaki alanı kullanarak soruyu yanıtlayınız.

 

Soruyu yanıtlarken:

  • Doğrudan soruyu yanıtlayınız, veya soruya verilen diğer yanıtları geliştirecek şekilde yanıt veriniz
  • Yanıtınızda hakaret, küfür veya kanunlara uygun olmayan paylaşımlar bulunmamalıdır. Buna uygun hareket etmeyen üyelerimizin üyelikleri durdurulacaktır
Ücretsiz İş İlanı
Özel eğitim ve sağlığın ortak paydası olan Rehabilitasyon.com adresinin sektöre özel iş veren ile iş arayan arasında ne kadar iyi bir köprü olduğunu görebilmeniz için çok kısa süreliğini ÜCRETSİZ bir İş İlanı verebilirsiniz.

PKT, KDF, BEP, GÖF ve diğer formları otomasyonunuz otomatik hazırlasın

Eleman mı Arıyorsunuz?

Çalışanınız sizi yüzüstü bıraktı, ortada mı kaldınız?

Artık bunları dert etmeyin! Hemen bir iş ilanı ver, gelen başvuruları incele, birkaç görüşme yap ve uzmanla çalışmaya başla. Hepsi bu...