Soru-Cevap

Soru-Cevap Formu

BÖP konusunda

iyi günler hocalarım..ben 80 saatlik stajımı yapmaktayım benden böp hazırlamam istendi..10 gunluk bir staj oldugu için ort 30 öğrenciyle derse gireceğim bazılarına 2şr 3er saat..toplamda 80 tane böp yapıyo..bu normal mi. nasıl yapacağım? her öğrenci için her saat için ayrı ayrı böp mü hazırlamalıyım? elinizde hazır böp varsa paylaşablir misiniz? 

22-07-2015
Belirtilmemiş
Performans Takip Formu (PKT) eğitmenleriniz internet üzerinden girsin, siz sadece çıktıları alın.
5 Yanıt
yalnız göz önünde bulundurulması gereken nokta sınıf defterleri uygulaması hala yönetmelikte vardır. bu da her ders saatinde yapaılacak eğitim faaliyetinin ifade edilmesi vs durumu yasıtır. yani buna ister böp ister pkt deyin sonuçta uygulamanın kırpılmış veya kesilmiş ya da traş edilmiş versiyonu hala yürürlüktedir :)
26-07-2015
Abdullah DEMİR
Özel Eğitim Uzmanı

performans kayıt tablosu böp'ün yeni bir versiyonu olarak karşımıza çıkmaktadır. bir yıllık eğitim planını ifade eden bepin her ders başına öğretimi nasıl yapacağını ister böple ister ptk ile yapın fark etmez. özel eğitim, yönetmeliklerin eksikliği veya fazlalığına göre değil hak ettiği şekilde gerçekleştirilir....
26-07-2015
Abdullah DEMİR
Özel Eğitim Uzmanı

Merhaba hocam..26.12.2008 tarihinde Talim Terbiye Kurulu nca yayınlanan DESTEK EĞİTİM PROGRAM ında BÖP ün yerini PKT almıştır..Ayrıca 18.05.2012 tarihinde yayınlanan ÖZEL EĞİTİM KURUMLARI YÖNETMELİĞİ nin 28.maddesine belirtilen TUTULACAK DEFTER VE DOSYALAR içinde ,BÖP yoktur..denetim vs. gibi durumlarda BÖP istenmemelidir..isteyenler varsa eğer onlarda mevzuattan bi haberlerdir.saygılar..
24-07-2015
Hüseyin USTA
Zihinsel Engelliler Sınıf Öğretmeni

mesaj attım hocam bekkliyorum
24-07-2015
Belirtilmemiş

slm abdemir13@hotmail.com mail adresime mail atınız size örnek atayım.
24-07-2015
Abdullah DEMİR
Özel Eğitim Uzmanı

Sorunun yanıtını biliyor musunuz?
Sorunun yanıtını biliyorsanız, lütfen aşağıdaki alanı kullanarak soruyu yanıtlayınız.

 

Soruyu yanıtlarken:

  • Doğrudan soruyu yanıtlayınız, veya soruya verilen diğer yanıtları geliştirecek şekilde yanıt veriniz
  • Yanıtınızda hakaret, küfür veya kanunlara uygun olmayan paylaşımlar bulunmamalıdır. Buna uygun hareket etmeyen üyelerimizin üyelikleri durdurulacaktır
Ücretsiz İş İlanı
Özel eğitim ve sağlığın ortak paydası olan Rehabilitasyon.com adresinin sektöre özel iş veren ile iş arayan arasında ne kadar iyi bir köprü olduğunu görebilmeniz için çok kısa süreliğini ÜCRETSİZ bir İş İlanı verebilirsiniz.
Kullanıcı Görüşleri...
İş Arayanlar

iş arayan 669 kişi var. Hemen irtibata geçerek personel eksikliğinizi tamamlayın.

Dün

Mehmet M.
Uzman Öğretici

Dün

Minay K.
Özel Eğitim Öğretmeni

Dün

Musa E.
Okul Müdürü

Dün

Kader G.
Fizyoterapist

Dün

Gökhan G.
Psikolog

Kurumunuzun ihtiyaç duyduğu tüm işlemler tek otomasyonda... Hem de ücretsiz!