Soru-Cevap

Soru-Cevap Formu

okul öncesi öğretmenleri rehabilitasyonlarda zorunlu eleman olmaktan çıkarılmasın

Arkadaşlar psikolog arkadaşlar kampanya başlatmış ne güzel bi kampanya da biz başlatalım birlik olalım
08-05-2009
Diğer
Öğrenci ve Veli bilgilerinin kolayca takip edin.
15 Yanıt
1 yılı aşkın süredir rehabilitasyon merkezinde okul öncesi öğretmeni olarak görev yapıyorum.Okul öncesi öğretmenleri bu sektörün sömürgeleri adeta.En ağır çocuklar bize veriliyor, anaokulunu ve normal çocukları çok özlüyorum.Az paraya çok iş yaptırıp her alanda hem etimizden hem sütümüzden yararlanıyorlar.Gerçek anlamda birlik olup bunu yasallaştırmalıyız.Özel eğitim öğretmenlerinden ve sınıf öğretmenlerinden çok çok ağır çocuklar alıyoruz ve onlar neredeyse bizden 1.5-2 kat fazla maaş alıyorlar.Bu resmen haksızlık....
06-01-2012
İlknur DURMAZ
Özel Eğitim Uzmanı

bir fizyoterapist olarak sizlere tam destek veriyorum.okul öncesi öğretmenleri zorunlu personel olmaktan çıkarılmamalı ve onlarından mesleki bilgi ve tecrübelerinden çocukların faydalanması mahrum bırakılmamalıdır.benim çocuk gelişimi,oyunları ve küçük yaştaki çocukların gereksinimleri konusunda okul öncesi öğretmeni kadar bilgi sahibi olmam sözkonusu değildir.kurumumda bilgilerinden de yararlanmak isterim
05-01-2012
Cihat ÇELEBİ
Fizyoterapist

iki yıl önce devlet on bin okul öncesi öğretmeni alınca rehabilitasyon merkezleri okul öncesi öğretmeni bulamıyoruz diye milli eğitime baskı yaptıkları için zorunlu personel olmaktan çıkarıldık bu durumu şimdi rehabilitasyon merkezi sahipleri kendi menfaatlerine kullanıyorlar okul öncesi öğretmenlerine daha az maaş vermek gibi
31-12-2011
Yurdagül KAVRAZLI
Uzman Öğretici

önemli olan zorunlu personeldende çıkarılmak değil,sonuç önemli bize ihtiyaçları var gerisi hikaye..bırakın cıkarsınlar..halen çalışıyormuyuz ve artık bızdende bulamayacaklar...son atamalardan dolayı...geriye emekli öğretmen arkadaşlarla bu yolda yürümek zorunda kalacaklar:)))
27-10-2010
Elif ERGEÇ
Okul Öncesi Öğretmeni

MEB neden zorunlu personel olmaktan çıkardı bizleri anlamış değilim.Özel eğitimde bizim branşımız olmazsa olmaz.Kurumlarda aktif çalışma olsun,özveride bulunmak olsun hep bizlere bakıyor.Branş dışı çalışanlar bizlerin aldığı kadar ağır çocukları almıyorlar...Meb umarım bu yanlıştan bir an önce döner.
18-10-2010
Feraye AKAY
Özel Eğitim Öğretmeni

OKULÖNCESİ ÖĞRETMENİYİM.3 AYDIR ÖZEL EĞİTİM KURUMUNDA ÇALIŞMAKTAYIM.GÜLCAN ÇETİNKAYA ARKADAŞIMIN YORUMUNA KATILIYORUM(rehabilitasyon merkezlerinde en çok çalışan(aktif) personellerin başında geliyoruz.Ayrıca orada harcanan emeği hiç kimse yaşamadan bilemez.)arkadaşLARIMA destek veriyorum okul öncesini küçük görmesinler
05-01-2010
Vildan ŞANLI
Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Öğretmeni

Herkes sadece konuşmayı biliyor.rehabilitasyon merkezlerinde en çok çalışan(aktif) personellerin başında geliyoruz.Ayrıca orada harcanan emeği hiç kimse yaşamadan bilemez.Kanunda 'VERİLEN HAKLAR GERİ ALINAMAZ ' diye bir ibare vardır.o yüzden kimse korkmasın.. rahat olun arkadaşlar.
20-09-2009
Gülcan ÇATALKAYA
Okul Öncesi Öğretmeni

hocam yine gelmişiz aynı yere.Öyle yazıyorsunuzki sanki her şey güllük gülistanlık ve haktan yana işliyor.Sizin martta çıkan yönergeden haberiniz yok sanırım...kendi değerimizi düşürmememiz konusunda size katılıyroum ancak , bizim değerimiz zaten ortada bize bir şey olmaz anlamını çıkardığım yorumlarınıza katılmıyorum.ayrıca umarım siz haklı çıkarsınız..
19-05-2009
Meryem GÜNEŞ
Okul Öncesi Öğretmeni

biz kendi değerimizi düşürmezsek kimsenin buna gücü yetmez..ayrıca bu dedikoduları kale almak bile bence çok gereksiz.özel eğitim için en uygun öğretmen kesimi okul önceci ve zihinsel engelliler öğretmenleri zaten ....bizim aldığımız eğitim zaten çocuğa en çok sabrı gösterme üzerine odaklanmış.biz kendimizi bilelim yeter..
19-05-2009
Vildan YILMAZ
Okul Öncesi Öğretmeni

ne gibi bir kampanya arkadaşlar?bunu biraz daha somut olarak tanımlarsak ancak yol alabileceğimizi düşünüyorum.Psikolok arkadaşlar anladığım kadarıyla kendi derneklerinin önücülüğünde hareket ediyorlar.Bizimde derneğimiz var ama bu dernek hakkında ben internette okuğuklarım dışında bir bilgiye sahip değilim.orda da özel eğitimde okul öncne dair bir şeyleri henüz okuyamadım.Bu dernek hakkında daha başka bir bilgisi veya ilişkisi olan arkadaş bizi bilgilendirirse sevinirim..
15-05-2009
Meryem GÜNEŞ
Okul Öncesi Öğretmeni

farkındayız biliyoruz çoğalarak geliyoruz
15-05-2009
Zeynep AKALIN
Okul Öncesi Öğretmeni

bu konuda yeşim arkadaşıma destek veriyorum okul öncesini küçük görmesinler
15-05-2009
Zeynep AKALIN
Okul Öncesi Öğretmeni

arkadaşlar bilgi paylaşımı adına elınde son meb programına uygun hazırlanmış( Y.G.B.) oyun ve müzk konusundakı hedefleri içeren dökümanlara sahıp olan arkadaşlardan yardım ıstıyorum..belkı daha genış kapsamlı hazırlayanlar vardır aramızda..paylaşırsanız çok sevınırım..
09-05-2009
Müge AKKAYA
Okul Öncesi Öğretmeni

gidişatın ne olduğu açıkça ortada..ve hep şunu örnek vermek istıyorum..Fizyoterapıst arkadaşların göstermiş olduğu ınanılmaz birliği ve tek yumruk olup kazandıkları başarıyı,onlardan cesaret alarak bizlerin de yapabilmesını diliyorum..
08-05-2009
Müge AKKAYA
Okul Öncesi Öğretmeni

yeşim arkadaşım güzel bir konuya değinmişin kenetlenme zamanı artık hadi arkadaşlarrrrrr
08-05-2009
Elçin KARAKAŞ
Okul Öncesi Öğretmeni

Sorunun yanıtını biliyor musunuz?
Sorunun yanıtını biliyorsanız, lütfen aşağıdaki alanı kullanarak soruyu yanıtlayınız.

 

Soruyu yanıtlarken:

  • Doğrudan soruyu yanıtlayınız, veya soruya verilen diğer yanıtları geliştirecek şekilde yanıt veriniz
  • Yanıtınızda hakaret, küfür veya kanunlara uygun olmayan paylaşımlar bulunmamalıdır. Buna uygun hareket etmeyen üyelerimizin üyelikleri durdurulacaktır

EÇOP'ta MEBBİS Yıl Sonu Değerlendirme İşlemlerini (RAM Evrakları Gönderim) Hızlıca Yapın!

Eleman mı Arıyorsunuz?

Kurumunuz büyüyor, ekstra yeni personele mi ihtiyacınız oldu?

Artık bunları dert etmeyin! Hemen bir iş ilanı ver, gelen başvuruları incele, birkaç görüşme yap ve uzmanla çalışmaya başla. Hepsi bu...

Ücretsiz İş İlanı
Özel eğitim ve sağlığın ortak paydası olan Rehabilitasyon.com adresinin sektöre özel iş veren ile iş arayan arasında ne kadar iyi bir köprü olduğunu görebilmeniz için çok kısa süreliğini ÜCRETSİZ bir İş İlanı verebilirsiniz.