Soru-Cevap

Soru-Cevap Formu

3 yaşındaki kızım konuşamıyo

kızım 3 yaşında anlamasında problem oldugunu zannetmiyorum ama konuşurken kelimelerin başlarını yada sonlarını kullanıyor onuda sadice belli kelimeler onun hariçinde bebek diliyle konuşuyor yani dagul dugul gidiyo.kendi çocuk doktorumuz bir sorun olmadıgını söylüyor ve direniyor zekesının çok iyi oldugunu söylüyor.ama kızımın derdini anlatabilmek için çırpınışına dayanamıyorum. doktorumuz sizi önerdi içimizin rahatlaya bilmesi için.bana sorun olup olmadıgını için cevap yazarsanız sizinle ğörüşmek için randevu almak istiyorum .lütfen yardım edin
26-03-2009
Derya UÇANKUŞ
Diğer
Öğrencilere verilen dersleri MEBBİS'e otomatik aktarın.
8 Yanıt
www.konusmaistasyonu.com
17-09-2012
Asli EFEOĞLU
Zihinsel Engelliler Öğretmeni

Benim kızım 18 aylık ve nörolojik bir problemi var, henüz anlamlı bir kelime söylemiyor Özel eğitim alıyor. Hipotonik olduğundan fizik tedavi görüyor. İzmitte bildiğiniz dil terapisti var mı?
20-09-2010
Nilay COŞKUN
Lojistik Analisti

allah sıfa versın gercekten cok uzuldummm
05-03-2010
Derya UYANIK
Özel Eğitim Öğretmeni

daha önce kızım konuşamıyo diye sizden yardım istemiştim.ben besmere kızımı götürmedim konuşmakla işitme engelli olabilecegine inanmadım yanlış düşünmüş olabilirim ama kendim başka şekilde çözdüm kulaklarında sorunnu araştırdım bir çok tesler yapıldı hiç bir problemi olmadıgını söylediler şimdi konuşabiliyor ama başka sorunlarımız var.kızım da akdeniz ateşi ve vaskülit yani hsp hastası oldugunu ögrendik hastaneden çıkamıyoruz kimi zamanda hastanede yatmak zorunda kalıyoruz sürekli kan alınıyo sürekli agrıları var bazı zamanlar hiç yürüyemiyor arkadaşları oynarken o agrılarından dolayı seyretmekle yetiniyo şimdi ise hiç dışarı çıkmıyo çıkartamıyoruz gitmicem diye aglıyo kimseyi eve istemiyo insanları sevmiyo babasını bile sadice benimle ama bana karşıda aşırı baglılık var anlatamıyacagım kadar kötü geceleri bile el ele tutup uyuyoruz gülmeyen konuşmayan televizyonun karşısından hiç kalkmayan bir robot gibi kendi dr anlattım şimdilik hastalıgı bitene kadar beklemeliyiz diyor çok fazla yormamamız gerektigini söylüyor dr güveniyorum fakültede doç.kendisi ve bursada tek dr bu hastalıkla ilgili bana sizin evde yapabilecegim nasıl davranmam gerektigini onun istekleri olmazsa aglamaya başlıyo ve hemen atak geçiriyo bana bilgi verin lütfen
11-02-2010
Derya UÇANKUŞ
Diğer

besmer bu konuda bursanın köklü kurumlarından. kurucusuda bir odyologtur. bence doğru bir adrestesiniz. bende özel bursa engelliler ve rehabilitasyon merkezinde çalışırken başarılarını çok defa duymuştum. çocuğunuzda başarıya ulaşabileceğinden eminim çünkü personellerini seçerek alan bir kuruluş.
03-07-2009
Nesim TEPE
Özel Eğitim Öğretmeni

DR.ŞULE KİŞİOĞLU na danışmak istedigim bugün daha önce sizede anlatmış oldugumuz şikayetlerden dolayı rehabilitasyon merkezine gittik ben bursa da oturuyorum gittigimiz merkezin ismi besmer kızımda herhangi bir engel olmadıgını söylediler sadice işitme engelide degil ama işitmede yanlış anlama yanlış anlatma gibi bir problem oldugunu söylediler bunun üzerine tedavi görücez sizden istedigim gittigim yerin iyi olup olmadıgı ne tür bir tedavi yapılabilir çünkü ben dr sordugumda beni memnun edecek cevap alamadım işitme problemini nasıl anlaşılacak ne tür bi tahlil yapıcaksınız dedigimde ben kendim anlayacagım dedi sizce dogrumudur onu ögrenmek istiyorum cevabınızı bekliyorum.saygılarımla
11-06-2009
Derya UÇANKUŞ
Diğer

çocuğunuzun tanılanması yada bir problemi olup olmadığını anlamak için doğru doktora gitmeniz gerekli. size tavsiyem iyi bir nörolog ve dil ve konuşma gelişimini dğerlendirebilen bir uzman. bulunduğunuz şehri söyleyebilirseniz yardımcı olabilirim. saygılarımla.
28-03-2009
Şule KİŞİOĞLU
Fizyoterapist

çocuğunuz hangi heceleri kelimeleri nasıl ifade ediyor gibi bazı ayrıntılı sorulara cevap verebilirseniz size yardımcı olmaya çalışırım. çevrenizde bir rehabilitasyon merkezi varsa bi görüşün isterseniz. ama kesinlikle onun konuştuğu şekilde iletişim kurmayın diyebilirim şu an sadece siz konuşmanızı model aldığını unutmayın.
27-03-2009
Metinbölücü BÖLÜCÜ
Zihinsel Engelliler Öğretmeni

Sorunun yanıtını biliyor musunuz?
Sorunun yanıtını biliyorsanız, lütfen aşağıdaki alanı kullanarak soruyu yanıtlayınız.

 

Soruyu yanıtlarken:

  • Doğrudan soruyu yanıtlayınız, veya soruya verilen diğer yanıtları geliştirecek şekilde yanıt veriniz
  • Yanıtınızda hakaret, küfür veya kanunlara uygun olmayan paylaşımlar bulunmamalıdır. Buna uygun hareket etmeyen üyelerimizin üyelikleri durdurulacaktır
Yenilenen EÇOP'u Denediniz mi?
Engelli Çocuklar Otomasyon Programı (EÇOP) yenilendi, Demo indirip anında, MEBBİS'den bilgilerinizi yükleyerek hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.
ÜCRETSİZ demoyu hemen indirin ve yükleyin.
  • SINIRSIZ Kullanıcı ve Öğrenci
  • Veritabanı sunucu hizmeti
  • Uzak sunucuya otomatik yedekleme
  • E-fatura entegrasyonu
  • Web tabanlı (mobil uyumlu) veya Masaüstü kullanımı
  • MEBBİS otomatik veri alma ve aktarımı
  • Tüm formların otomatik hazırlanması
  • Yılsonu değerlerlendirme işlemlerinin tek tuşla yapılması
  • Faturaların otomatik üretilmesi ve hatasız MEBBİS'e aktarılması
  • Online teknik destek imkanı
  • Pratik ders yazılabilmesi
İş Arayanlar

iş arayan 613 kişi var. Hemen irtibata geçerek personel eksikliğinizi tamamlayın.

Dün

İrem M.
Uzman Öğretici

Dün

Haydar H. Y.
Çocuk Gelişim ve Eğitim Uzmanı

Dün

Hazal A.
Odyolog

Dün

Emel I.
Büro Memuru

Dün

Muhsin Ö.
Ergoterapist

Ücretsiz İş İlanı
Özel eğitim ve sağlığın ortak paydası olan Rehabilitasyon.com adresinin sektöre özel iş veren ile iş arayan arasında ne kadar iyi bir köprü olduğunu görebilmeniz için çok kısa süreliğini ÜCRETSİZ bir İş İlanı verebilirsiniz.