Soru-Cevap

Soru-Cevap Formu

konuşma

merhabalar...ben 22 yaşındayım ve uzun suredir konuşmalarımda bazı zamanlar harfleri çıkaramama ve hızlı konuşma sorunları yaşamaktayım dolayısıyla kendimi tam olarak ifade edememe sıkıntıları yaşamaktayım. Bu sorunlarım için şimdiye kadar hiçbir tedavi yöntemine ve herhangi bir hekime başvurmadım.

sorunlarımın bu aralar daha sıkı olmasından duyduğum rahatsızlıktan tedavi olmayı düşünüyorum bu tedavim için öncelikle hangi hekime başvurmalıyım...? ve nasıl bir yol izlemeliyim aydınlatırsanız sevinirim.

saygılar
10-03-2009
Furkan KUTLUYOL
Diğer
Bireysellleştirilmş Eğitim Proğramını(BEP) kolayca hazırlayın.
4 Yanıt
Sayn Furkan arkadaş anladığım kadarıyla problemin temelinde kendini ifade ederken ne söyleyeceği noktesından nası söyleyecegin noktasına kayma başladığnda sorunlarında başliyor ve konuşmanın akışı bozuluor siz bir psikolojik danışmana gidin ve temelde atılganlık eğitimi almanızın faydalı olacağını düsünüyorum esen kalın
09-12-2009
Seyfi SARIBAŞ
Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmen

konuşmanızdaki akıcılık probleminiz için bir dil ve konuşma terapistine başvurmanızı tavsiye ediyorum
04-11-2009
Nergis TÜRKÖZ
Dil ve Konuşma Terapisti

konuşmak istersen beni ekleyebilirsin
07-10-2009
Koray KARAHAN
Diğer

arkadaşım ben 27 yaşındayım 6 7 yaşlarında kekemelik sorunum seninki gibi başladı. Ailemin bilgisizliği ve ilgisizliği nedeninden dolayı bu sorunum her geçen gün sinsice birazdaha ilerledi. ilk başlarda harf takılması diye düşündüğüm şey yıllar sonra kekemeliğe döndü fazla uzatmak istemiyorum aslında amacım seni uyarmak bir an önce tedbirini al. 2006 yılında bir arkadaşımın tavsiyesiyle mecidiye köyde bir rehabilitasyon merkezinde bilgisayar destekli tedavi merkezine başvurdum ve 40 günlük tedavi sonrası %80 e yakın düzelme oldu bende eğer vaktin varsa denemeni tavsiye ederim.
07-10-2009
Koray KARAHAN
Diğer

Sorunun yanıtını biliyor musunuz?
Sorunun yanıtını biliyorsanız, lütfen aşağıdaki alanı kullanarak soruyu yanıtlayınız.

 

Soruyu yanıtlarken:

  • Doğrudan soruyu yanıtlayınız, veya soruya verilen diğer yanıtları geliştirecek şekilde yanıt veriniz
  • Yanıtınızda hakaret, küfür veya kanunlara uygun olmayan paylaşımlar bulunmamalıdır. Buna uygun hareket etmeyen üyelerimizin üyelikleri durdurulacaktır
İş Arayanlar

iş arayan 675 kişi var. Hemen irtibata geçerek personel eksikliğinizi tamamlayın.

Dün

Serhat B.
Zihinsel Engelliler Sınıf Öğretmeni

2 gün önce

Emel I.
Büro Memuru

Bugün

Musa E.
Okul Müdürü

Bugün

Kader G.
Fizyoterapist

Bugün

Elif A.
Büro Yönetimi ve Sekreterlik Meslek Elemanı

Kurumunuzun ihtiyaç duyduğu tüm işlemler tek otomasyonda... Hem de ücretsiz!

Ücretsiz İş İlanı
Özel eğitim ve sağlığın ortak paydası olan Rehabilitasyon.com adresinin sektöre özel iş veren ile iş arayan arasında ne kadar iyi bir köprü olduğunu görebilmeniz için çok kısa süreliğini ÜCRETSİZ bir İş İlanı verebilirsiniz.