Soru-Cevap

Soru-Cevap Formu

R Harfi

R harfini çok bastırınca söyleyebiliyorum ama genelde küçük dilim titremiyor bu yüzdende ğ harfi benzeri bir ses çıkıyor boğazımda sürekli birşeyin tıkalı olduğunu hissediyorum geniz etim var ve bademciklerim büyük zaten bu yüzdende sürekli üst solunum yolları enfeksiyonu geçiriyorum sizce bununlamı alakalı ameliyatı olduktan sonra bir düzelme kaydedebilirmiyim?R harfinin yerine y,l,v kullanmıyorum sadece küçük dilim titremediği için ğ benzeri bir ses çıkıyor çok yüksek sesle bastırınca küçük dilim titriyor ve r harfi çıkıyor.

14-12-2014
Dasdas DASDAS
Öğrenci
Öğrenci, veli, verilen eğitimler, kesilen faturalara ait ayrıntılı istatistik çıkartın.
1 Yanıt
R harfi küçük dil ile cikartilmaz. Doğru artikulasyonu gerçekleştirmediğiniz zaman doğru sesi cikartamazsiniz. Bahsettiğiniz durumlar R sesiyle alakali değil. www.esenterapi.com dan ayrintili bilgi alabilirsiniz.
16-12-2014
Muhammet ESEN
Odyolog

Sorunun yanıtını biliyor musunuz?
Sorunun yanıtını biliyorsanız, lütfen aşağıdaki alanı kullanarak soruyu yanıtlayınız.

 

Soruyu yanıtlarken:

  • Doğrudan soruyu yanıtlayınız, veya soruya verilen diğer yanıtları geliştirecek şekilde yanıt veriniz
  • Yanıtınızda hakaret, küfür veya kanunlara uygun olmayan paylaşımlar bulunmamalıdır. Buna uygun hareket etmeyen üyelerimizin üyelikleri durdurulacaktır

Kurumunuzun ihtiyaç duyduğu tüm işlemler tek otomasyonda... Hem de ücretsiz!

Ücretsiz İş İlanı
Özel eğitim ve sağlığın ortak paydası olan Rehabilitasyon.com adresinin sektöre özel iş veren ile iş arayan arasında ne kadar iyi bir köprü olduğunu görebilmeniz için çok kısa süreliğini ÜCRETSİZ bir İş İlanı verebilirsiniz.
Eleman mı Arıyorsunuz?

Kurumunuz büyüyor, ekstra yeni personele mi ihtiyacınız oldu?

Artık bunları dert etmeyin! Hemen bir iş ilanı ver, gelen başvuruları incele, birkaç görüşme yap ve uzmanla çalışmaya başla. Hepsi bu...