Soru-Cevap

Soru-Cevap Formu

540 saatlık kurs

slm arkadaşlar 540 saatlık kurs açılacak mı bu konuda bılgısı olan var mı? Eger açılacaksa bu kurslara kımler katılabılıyor?

03-10-2014
Azmi?? ERGÜL
Zihinsel Engelliler Sınıf Öğretmeni
Öğrenci ve Veli bilgilerinin kolayca takip edin.
33 Yanıt
Sizin dediginiz gıbı bir bölüm arkadasima rastlamadinda da duymadim da. Ama sınıf öğretmenleri icin cok duydum pasif olup boyama cizgi calismasi yaptiranlari
15-01-2015
Arzu ALÇI
Özel Eğitim Öğretmeni

Arzu hocama katılıyorum madem sınıf öğretmenleri engelli cocuklari düşünüyorlardı onlara faydali olmak ostiyorlardi bu zamana kadwr nerdeydiler alanlarinda açık olmayınca norm fazlasi olunca mi çocuklar akıllarına geldi. Yapmayin Allah aşkına gün gibi açık atanamayanlar atanabilmek için kirsalda olanlarda merkeze gelmek için alanımızı talan ediyorlar.
15-01-2015
Zeynep BİR
Özel Eğitim Öğretmeni

Kurs açılacağı için açılacak diyorum bunun bizimle alakası nedir,ayrıca burda meslektaşlarınıza sataşmamın size bir yararı olmayacağını ve özellikle Sınıf öğretmenlerinin özel eğitimde sizin henüz tecrübe edemediğiniz faydaları olduğunu söylüyorum fakat siz kimseyi dinlemiyorsunuz. İşiniz iyi olmayan ve pasif görevlere geçmiş çocukları kaderine terk etmiş branş arkadaşlarınıza seslenmek olmalı,boş bırakılan yerlere yetiştirilmeye çalışılan öğretmenlere değil.
15-01-2015
Belirtilmemiş

ben kimseyi suçlamıyorum hangi kurduğum cümle sizde suçlama ifadesi olarak algılmanıza neden oldu? benim kızdığım konu neden sınıfçıların bu sertifakayla özel eğitimci olma istekleri fikri. neden sertifika için bu kadar uğraşıyorlar onun yerine kendi alanlarında çalışmak için çalışmalalar yapsalar seslerini duyursalar ya. Madem 6 tane alan mezunu 1 tane sınıf öğretmeni var peki sertifika olayını bu kadar irdeliyorsunuz??? neden sertika programı açılacak diyorsunuz?
15-01-2015
Arzu ALÇI
Özel Eğitim Öğretmeni

Arzu hmm sürekli herkese suçlamalarda bulunmayın bizim kurumumuzda 6 alan mezunu 1 sertifikalı öğretmenimiz var her iki branşında özel eğitimde gereksinimi vardır azcık tecrübe sahibi oldugunuzda anlarsınız.
15-01-2015
Belirtilmemiş

Atlantis özel eğitim ve rehabilitasyon merkezi:Bu sorunun çözümüne inebilmek için elimden geleni yaptım ve hala da yapıyorum merak etmeyin. sanirim siz kurumunuzu sadece sınıf öğretmeni çalıştırmak için açtınız??? onları bu kadar desteklediğinize göre ya da yağladığınıza göre vardır bir çıkarınız
14-01-2015
Arzu ALÇI
Özel Eğitim Öğretmeni

Ramazan hocam öyle bir anlatıyorsunuz ki dedim ki ben neden özel eğitim okuyorum sınıfçılar zaten dört dörtlükmüş dedim. her bölümün kendine göre bir yöntemi var özel eğitiminde öyle bunu siz daha iyi bilirsiniz. geçen seneki kaynaştırma stajımda herşeyi yaptım. ve ayrıca sınıf öğretmenleri ciddi başarılılar demişsiniz peki bu başarıya ne kadar sürede ulaşıyorlar söyler misiniz? 6-7 yılda mı ??? o zamana kadar geçen sürede nasıl gidiyor dersler??? çocuklar deneme tahtası oluyor ya da boyama yapıyorlar
14-01-2015
Arzu ALÇI
Özel Eğitim Öğretmeni

Ramazan bey tecrübesiyle doğru cümleleri kurmuş saygılar...
14-01-2015
Belirtilmemiş

sayın Ramazan ÇAVDAR Hocam siz hangi bölümden ve kac yılında mezun oldunuz
14-01-2015
Nevzat KIYMAZ
Özel Eğitim Öğretmeni

Özel Eğitimde eleman sıkıntısı olduğu için bakanlık geçici bir çözüm olarak böyle bir yolu seçmiştir.Sizlerin sınıf öğretmeni olan arkadaşları hor görmenizin anlamı var mı?Bende alan mezunuyum.Ama bütün arkdaşlarla çalıştık.Sınıf öğretmenleri ciddi başarılılar.Siz şimdi hepiniz ÖZEL EĞİTİM ÖĞRETMENİ oldunuz.Görme ve İştme öğrencilerine nasıl ders vereceksiniz.BRAİL alfabesini biliyormusunuz.İşaret dilini ve dudak okumayı biliyormusunuz.Yaptığınız en hafif deyimiyle davranışlarının kibarca değil.Kendinize bakın başkasını öyle eleştiriniz.Sertifikalı Sınıf öğretmenleri olmasa alanda öğretmen kalmadı.Tüm Özel Eğitim Öğretmenleri devlete atandı.Şimdiki olanaklarla Özel Eğitimin tamamı devlet tarafından verilemiyor.aYRICA DESTEK EĞİTİMİNİ VERİYOR ÖZEL EĞİTİM MERKEZLER.HANGİ DEVLET OKULUNDA DESTEKM EĞİTİM BİRİMİ VAR.bÖYLE TARTIŞMA VE DEDİKODULARLA UĞRAŞACAĞINIZA ELİN ERİYOR AKLINIZ YETİYORSA BÖYLE SİTELERDE EĞİTİMİN VERİLİŞİYLE İLGİLİ BİLGİ GÖRGÜ VE DENEYLERİNİZİ YAZINIZ E PAYLAŞINIZ.yÜKSEK PERDDEN KONUŞMAK EĞİTİMCİLERE YAKIŞMIYOR.hANGİNİZ ÖLÇÜ ARACI YAPTI.dEĞERLENDİRME VE ÖLÇME ARAÇLARINI GELİŞTİRDİNİZ.BİLGİ PAYLAŞILDIKÇA ANLAMLI VE BÜYÜR.KENDİ ALANINIZIN DA GELİŞİMİNE YARDIMCI OLURSUNUZ.HERKESE SELAMLAR.kOMŞUYU ELEŞTİRME YERİNE EVEİNİZİN ÖNÜNÜ TEMİZLEYİN.
14-01-2015
Ramazan ÇAVDAR
Özel Eğitim Öğretmeni

Ve ayrıca 6 alan mezunu çalışanımız var ucuz vs gibi sözcükleriniz anlamsız kalıyor
14-01-2015
Belirtilmemiş

Merhaba bu konuda cok şey söylenebiir fakat çok yeri olmadığını düşünüyorum. Devlet atamalarında çok arkadaşınız en aktif döneminde devleti tercih ederek özel eğitimde binlerce çocuğu yalnız bırakmaktadır !!! Sertifikalı şınif ögretmeni meslektaşlarınızla kavga etmenizi haklı bulmak mümkün degil çozum burda tartışmak yerine neden sorularının özüne inebilmektir,tek taraflı bakmamanızı öneririm ,surekli bir suçlama ama hedefiniz yanlış saygılar..
14-01-2015
Belirtilmemiş

peki bu katkıda bulunan kişi sayısı ne kadar tabi ki azınlık. ama doğru ''değerli sınıf öğretmenleriniz'' daha az paralara çalışarak bütçenize katkıda bulunuyorlar.
14-01-2015
Arzu ALÇI
Özel Eğitim Öğretmeni

Sertifikalı arkadaşlarımıza bu imkanı devlet sağlamaktadir,onları rencide edecek tavir ve konuşmaya kimsenin hakkı olmadığını düşunuyoruz,Rehabilitasyon merkezlerinde sınif mezunu degerli ögretmenlerimizinde çok katkıları bulunmaktadır bununda unutulmaması dilegiyle.
13-01-2015
Belirtilmemiş

sağolun hocam. bir kere sınıfçıların bu siteye üye olması bile saçma. site özel eğitimcileri ve pdr cileri ilgilendiren bir site
12-01-2015
Arzu ALÇI
Özel Eğitim Öğretmeni

ya Allah aşkına 4 yıl da özel eğitimci olunamazken,540 saatle nasıl özel eğitimci olunur ki!!! gerçekten de rezalet...
12-01-2015
Bülent KORKMAZ
Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmen

Arzu Hocam müthiş cevap. rezaletin böylesi :)
12-01-2015
Ayten AKÇİÇEK
Zihinsel Engelliler Öğretmeni

ya Allah aşkına 540 saatlik sertifika ile özel eğitimci mi olacağınzı sanıyorsunuz? madem bu kadar meraklıydınız neden bu bölümü yazmadınız ?
11-01-2015
Arzu ALÇI
Özel Eğitim Öğretmeni

Ona da iptal olacak dediler ama hayırlısı bakalim
15-12-2014
Reha BİLİTASYON
Zihinsel Engelliler Sınıf Öğretmeni

merhaba bence kurs açılmaz bu aralar avuç içi damar sistemi ile meşgul MEB. bence sektör küçüleceğinden kurs ihtiyacıda olmaz.
15-12-2014
Yahya TETİK
Okul Müdürü

Sorunun yanıtını biliyor musunuz?
Sorunun yanıtını biliyorsanız, lütfen aşağıdaki alanı kullanarak soruyu yanıtlayınız.

 

Soruyu yanıtlarken:

  • Doğrudan soruyu yanıtlayınız, veya soruya verilen diğer yanıtları geliştirecek şekilde yanıt veriniz
  • Yanıtınızda hakaret, küfür veya kanunlara uygun olmayan paylaşımlar bulunmamalıdır. Buna uygun hareket etmeyen üyelerimizin üyelikleri durdurulacaktır
Eleman mı Arıyorsunuz?

Kurumunuzda çalışacak personele mi ihtiyacınız var?

Artık bunları dert etmeyin! Hemen bir iş ilanı ver, gelen başvuruları incele, birkaç görüşme yap ve uzmanla çalışmaya başla. Hepsi bu...

Kurumunuzun ihtiyaç duyduğu tüm işlemler tek otomasyonda... Hem de ücretsiz!

Ücretsiz İş İlanı
Özel eğitim ve sağlığın ortak paydası olan Rehabilitasyon.com adresinin sektöre özel iş veren ile iş arayan arasında ne kadar iyi bir köprü olduğunu görebilmeniz için çok kısa süreliğini ÜCRETSİZ bir İş İlanı verebilirsiniz.
İş mi Arıyorsunuz?

İşinizden memnun değil, daha iyi bir iş mi arıyorsunuz?

Artık bunları dert etmeyin! Hemen özgeçmişini doldur ve "İş Arıyorum" ilanı ver, kurumlar seni arasın. Hepsi bu...