BEŞYILDIZ SPOR KÜLÜBÜ SPORCULARI YİNE ŞOV YAPTI - Özel Beşyıldız Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi - Kurumsal Haberler

BEŞYILDIZ SPOR KÜLÜBÜ SPORCULARI YİNE ŞOV YAPTI - Özel Beşyıldız Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi - Kurumsal Haberler
Özel Beşyıldız Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi
Ücretsiz İş İlanı
Özel eğitim ve sağlığın ortak paydası olan Rehabilitasyon.com adresinin sektöre özel iş veren ile iş arayan arasında ne kadar iyi bir köprü olduğunu görebilmeniz için çok kısa süreliğini ÜCRETSİZ bir İş İlanı verebilirsiniz.
Yenilenen EÇOP'u Denediniz mi?
Engelli Çocuklar Otomasyon Programı (EÇOP) yenilendi, Demo indirip anında, MEBBİS'den bilgilerinizi yükleyerek hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.
ÜCRETSİZ demoyu hemen indirin ve yükleyin.
  • SINIRSIZ Kullanıcı ve Öğrenci
  • Veritabanı sunucu hizmeti
  • Uzak sunucuya otomatik yedekleme
  • E-fatura entegrasyonu
  • Web tabanlı (mobil uyumlu) veya Masaüstü kullanımı
  • MEBBİS otomatik veri alma ve aktarımı
  • Tüm formların otomatik hazırlanması
  • Yılsonu değerlerlendirme işlemlerinin tek tuşla yapılması
  • Faturaların otomatik üretilmesi ve hatasız MEBBİS'e aktarılması
  • Online teknik destek imkanı
  • Pratik ders yazılabilmesi
Eleman mı Arıyorsunuz?

Kurumunuz büyüyor, ekstra yeni personele mi ihtiyacınız oldu?

Artık bunları dert etmeyin! Hemen bir iş ilanı ver, gelen başvuruları incele, birkaç görüşme yap ve uzmanla çalışmaya başla. Hepsi bu...


12-04-2017 |

BEŞYILDIZ SPOR KÜLÜBÜ SPORCULARI YİNE ŞOV YAPTI

     Kocaeli-Gebze ALTAY KICK BOKS SPOR KÜLÜBÜ tarafından Sporda  41. Yıl anısına düzenlenen gösteri etkinliğinde Beşyıldız Spor Kulübü öğrencilerinin de iştiraki ile öğrencileriniz etkinlik gecesine renk katarak “ŞOV” yaptılarSporcularımınız“MUAY THAİ”gösterisindeki üstün performansları nedeni ile Gebze Takım Kupasını almışlar, Beşyıldız Yönetim Kurulu Başkanımız Sn Kemal CESUR kupayı takıma adına alarak öğrencilere takdim ettiler, geceye katılan Kocaeli Millet Vekili M.Akif YILMAZ, Belediye Başkanı Adnan KÖŞKER ve Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ve davetliler öğrencilerimizi alkışlayarak tebrik etmişledir.

     Okulumuz öğrencilerini “MUAY THAİ” gösteri maçına hazırlayan okulumuzun Beden Eğitimi Öğretmeni Fatma ÇOĞAN ile, Muay Thai uzmanı hocamız Nadir IRKMAK ‘a ve Harun ÇİFTCİ ‘ye katkılarından dolayı Kurum adına teşekkür ediyoruz.

     Kurumumuz hakkında daha fazla bilgi için, kurumumuzun facebook  www.facebook.com/besyildizozelegitimokulu) adresinden  ve kurumumuzun (www.besyildizozelegitim.k12.tr) web sitesinden yayınlanan etkinlik haberlerimizi  takip edebilir, ayrıca  şubemiz olan Özel Mucize Çocuk Özel Eğitim Kurumumuzun facebook (www.facebook.com/mucize41)  hesabından da etkinliklerimizi takip edebilirsiniz.

     Kurumumuzda GÖRME-İŞİTME-ZİHİNSEL-KONUŞMA BOZUKLUKLARI-YAYGIN GELİŞİMSEL BOZUKLUKLAR-ÖZEL ÖĞRENME GÜÇLÜĞÜ-BEDENSEL ENGELLİ DESTEK EĞİTİM PROGRAMLARI ile bölgemizde tüm programların bir arada olduğu tek kurum olma özelliğini taşımaktadır.

 

ETKİNLİK FOTOĞRAFLARI

 

 

 

Yorumlar (0)

Henüz yorum yapılmadı
Üyelik Gerekli

Yorum yapanları görebilmek ve yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.