26-01-2015 |

Türk Telekom ve Ttnet, PR News Ödüllerinde Finale Kaldı

Türk Telekom ve TTNET, PR News tarafından gerçekleştirilen "PR News Kurumsal Sosyal Sorumluluk Ödülleri"nde 2 proje ile finale kaldı.

Türk Telekom ve Ttnet, PR News Ödüllerinde Finale Kaldı

Türk Telekom ve TTNET, PR News tarafından gerçekleştirilen "PR News Kurumsal Sosyal Sorumluluk Ödülleri"nde 2 proje ile finale kaldı.

Türk Telekom'dan yapılan açıklamaya göre, Türk Telekom "Telefon Kütüphanesi",  TTNET ise "Engelsiz Tivibu" projesi ile çok sayıda aday proje arasından öne çıkarak finalist oldu.

Türk Telekom ve Boğaziçi Üniversitesi Görme Engelliler Teknoloji ve Eğitim Laboratuvarı (GETEM) iş birliğiyle geliştirilen "Telefon Kütüphanesi", "En Başarılı Kar Amacı Gütmeyen Kuruluş-Özel Sektör İş Birliği" kategorisinde finale kalmayı başardı.

2011 yılında Dünya Engelliler Günü'nde hayata geçirilen "Telefon Kütüphanesi" projesi, görme engellilere verdiği hizmette 3 yılı geride bıraktı ve toplamda 3 milyon dinlenme süresine ulaştı.

TTNET ise görme ve duyma engellilerin televizyon deneyimini kolaylaştıran "Engelsiz Tivibu" hizmeti ile "Sosyal Fayda ve Ürün Dizaynı" kategorisinde finalist oldu. Engelsiz Tivibu, görme engelli TTNET müşterilerine, kullandıkları ekran okuyucu programlarla Tivibu Web üzerinden TV izleme imkanı sağlıyor.

iOS işletim sistemine sahip tablet ve akıllı telefonlar için geliştirilen Tivibu Ev uygulaması, cihazların sesli kullanım özelliğiyle birleşerek konuşan kumandaya dönüşürken, Tivibu Ev ve Tivibu Web'e Engelsiz Tivibu klasörü eklenerek görme engelliler için sesli betimlemeli, işitme engelliler için ise betimlemeli alt yazılı film seçenekleri sunuluyor.

PR News Kurumsal Sosyal Sorumluluk Ödülleri, 12 Mart tarihinde Washington'da düzenlenecek törenle sahiplerini bulacak. - İstanbul

Bireysellleştirilmş Eğitim Proğramını(BEP) kolayca hazırlayın.

Kaynak: http://www.haberler.com

Yorumlar (0)

Henüz yorum yapılmadı
Üyelik Gerekli

Yorum yapanları görebilmek ve yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

İş Arayanlar

iş arayan 669 kişi var. Hemen irtibata geçerek personel eksikliğinizi tamamlayın.

3 gün önce

Nazife D.
Çocuk Gelişimi ve Eğitimcisi

Dün

Mehmet M.
Uzman Öğretici

Dün

Elif A.
Büro Yönetimi ve Sekreterlik Meslek Elemanı

Dün

Muhammet H. T.
Fizyoterapist

2 gün önce

Duygu U.
Çocuk Gelişimi ve Eğitimcisi

PKT, KDF, BEP, GÖF ve diğer formları otomasyonunuz otomatik hazırlasın

Ücretsiz İş İlanı
Özel eğitim ve sağlığın ortak paydası olan Rehabilitasyon.com adresinin sektöre özel iş veren ile iş arayan arasında ne kadar iyi bir köprü olduğunu görebilmeniz için çok kısa süreliğini ÜCRETSİZ bir İş İlanı verebilirsiniz.