25-11-2016 |

Özel Eğitim İçin Okulöncesi Etkinlik Kitabı

Millî Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nce, özel eğitim ihtiyacı olanların bireysel özellikleri ve tüm gelişim alanlarındaki ihtiyaçları dikkate alınarak ilk kez okulöncesi eğitim dönemi için etkinlik kitabı hazırlandı. Etkinlik kitabının anaokulları ve anasınıflarında görev yapan öğretmenlerin uygulamalarda karşılaştıkları güçlüklerde rehberlik etmesi amaçlanıyor.

Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü, ‘Okulöncesi Etkinlik Kitabı’ hazırladı. Okul öncesi eğitim döneminde kazanımlardaki etkinliklerin yetersizlik türlerine göre çeşitlendirilip gerek özel eğitim gerektiren okulöncesi kurumlarında gerekse kaynaştırma uygulamaları yapılan anaokulları ve anasınıflarında görev yapan öğretmenlerin uygulamalarda karşılaştıkları güçlüklerde rehberlik etmesi amaçlanıyor.

Özel eğitim ihtiyacı olanların bireysel özellikleri ve tüm gelişim alanlarındaki ihtiyaçları dikkate alınarak hazırlanan kitap, okul öncesi eğitim dönemi için bir ilk olma özelliği taşıyor. Hazırlanan kitabın basımı yapılarak, dağıtılmaya başlandı.

Kaynak: http://www.hurriyet.com.tr

Yorumlar (1)

[ Üyelere Özel ] 02-12-2016 04:14:07

Bu proje için geç kalındı bile., hazırlayanların ellerine sağlık...

Üyelik Gerekli

Yorum yapanları görebilmek ve yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Ücretsiz İş İlanı
Özel eğitim ve sağlığın ortak paydası olan Rehabilitasyon.com adresinin sektöre özel iş veren ile iş arayan arasında ne kadar iyi bir köprü olduğunu görebilmeniz için çok kısa süreliğini ÜCRETSİZ bir İş İlanı verebilirsiniz.

PKT, KDF, BEP, GÖF ve diğer formları otomasyonunuz otomatik hazırlasın

İş Arayanlar

iş arayan 633 kişi var. Hemen irtibata geçerek personel eksikliğinizi tamamlayın.

Dün

Nimet C.
Çocuk Gelişimcisi

Dün

Merve N. Ş.
Uzman Öğretici

Dün

Mehmet M.
Uzman Öğretici

2 gün önce

Meftune S.
Çocuk Gelişimcisi

2 gün önce

Sümeyye Ç.
Sosyal Hizmetler