09-02-2017 |

Kumluca Sarıcasu Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezinden Toplumsal Kardeşlik

Antalya ili Kumluca İlçesi Kumluca Sarıcasu Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi öğrencileri tarafından ülkkemizin son zamanlarda yaşadığı sııkıntıların bir nebze de olsa unutulması, ülkemizin doğusu ile batısı arasında yıkılmaz bir kardeşlik bağı olduğu ve bu bağın asla yıkılamayacağına ilişkin anlamlı bir adım atılmıştır. Okulumuz öğrencileri kendi veya komşularının bahçelerinde yetişen portakallardan toplayarak ülkemizin en doğusunda yer alan Iğdır İli Merkez Hak Mehmet Köyünde bulunan Hak Mehmet İlkokulu öğrencilerine hediye olarak göndermişlerdir. Ülkemizdeki sarsılmaz temel olan kardeşlik ve paylaşmanın en büyük örneğini bir kez daha kamuoyuna duyurmak ise biz öğretmenlerin en büyük görevidir. Öğrencilerimiz topladıkları portakalları okulumuzda paketlemiş ve sonra kargo ile onlara göndermişlerdir. Kumluca PTT kargo ise gönderim sırasında kolaylık sağlayarak paylaşma ve kaynaşma faaliyetimize destek olmuştur. Toplumun bir ferdi olan özel eğitim öğrencilerinin, bütünleşme ve toplumla bir arada olma adına yaptıkları bu davranış ziyadesiyle önemlidir. 

Başta okul müdürümüz Sayın Süleyman Sungur Beye, bu fikrin ortaya çıkmasında katkısı bulunan Rehber Öğretmenimiz Aybike Keçelioğlu'na, tüm öğrenci ve öğretmenlerimize katkılarından dolayı teşekkür ederim. uzun yıllardır camiası içinde bulunduğum özel eğitim alanında bu güzel davranış ve bütünleşme uygulaması beni ziyadesiyle mutlu etmiştir. Emeği geçen herkese teşekkür eder, ülkemizde her kesimin herkesle ziyadesiyle kardeşlik, barış ve huzur içinde bütünleşik olarak yaşamasını temenni ederim. 

Abdullah DEMİR

Özel Eğitim Uzmanı

Performans Takip Formu (PKT) eğitmenleriniz internet üzerinden girsin, siz sadece çıktıları alın.

Fotoğraflar

Yorumlar (0)

Henüz yorum yapılmadı
Üyelik Gerekli

Yorum yapanları görebilmek ve yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Özel Eğitim Uzmanı

Kurumunuzun ihtiyaç duyduğu tüm işlemler tek otomasyonda... Hem de ücretsiz!

Ücretsiz İş İlanı
Özel eğitim ve sağlığın ortak paydası olan Rehabilitasyon.com adresinin sektöre özel iş veren ile iş arayan arasında ne kadar iyi bir köprü olduğunu görebilmeniz için çok kısa süreliğini ÜCRETSİZ bir İş İlanı verebilirsiniz.
Eleman mı Arıyorsunuz?

Çalışanınız sizi yüzüstü bıraktı, ortada mı kaldınız?

Artık bunları dert etmeyin! Hemen bir iş ilanı ver, gelen başvuruları incele, birkaç görüşme yap ve uzmanla çalışmaya başla. Hepsi bu...